ABONEMENTS/Muzikālās pasakas mazajiem 2020. I

3. februāris plkst. 11:00 - “Pasaka par Puķuzirnīti”

Skaistajā dārzā sava vieta katrai puķei, arī Puķuzirnītim. Tikai lepnā Lilija domā citādi. Mūsu dārza stāstā īpaša loma arī Nezālei un Margrietiņai.

Piedalās: Sergejs Jēgers (balss), Sonora Vaice (balss), Atis Ieviņš (balss), Tāļa Sila Deju akadēmija, vadītājs Tālis Sils. Koncertu vada Karina Bērziņa.

Skatuves noformējums un kostīmi - tērpu māksliniece Ieva Ādamsone

 

9.marts plkst. 11:00 - “Brumm, brumm, auto brauc!“

Ja esi uz ceļa, jābūt ļoti uzmanīgam. Luksofors un Šlagbauma kungs cītīgi seko līdzi antīkiem un jauniem, ātriem un ne tik ātriem auto.

Piedalās: Juris Kaukulis (balss), Aija Andrejeva (balss), Jānis Aišpurs (balss), Ilona Bagele (balss) un citi mākslinieki. Koncertu vada Karina Bērziņa.

Skatuves noformējums un kostīmi - tērpu māksliniece Ieva Ādamsone

 

6. aprīlis plkst. 11:00 - “Centrāltirgus noslēpumi jeb kā gurķītis ar dilli saderēja.”

Kad vakarā aizveras sakņu paviljona durvis, sākas īsti brīnumi. Atdzīvojas visi dārzeņi. Gurķītis jūsmo par skaisto Dilli, bet arī Mārrutkam viņa ļoti patīk. Beigu beigās viss beidzas ļoti jauki, jo visi saprot, cik labi ir nevis strīdēties, bet dzīvot draudzīgi.

Piedalās: Gurķītis - Goran Gora (balss, ģitāra), Dille – Maija Sējāne (balss), Mārrutks – Lauris Valters (balss, klavieres, ģitāra) un citi mākslinieki. Koncertu vada Karina Bērziņa.

Skatuves noformējums un kostīmi - tērpu māksliniece Ieva Ādamsone

 
Nav gaidāmo pasākumu