ĒNU TEĀTRIS TEULIS Leģendārais šovs Tava ēna TEULIS

Ēnu teātris TEULIS iekaroja un pārsteidza daudzas pasaules galvaspilsētas. Oriģināls augstas klases akrobātikas, optisko ilūziju, izcilas skaņas un satriecošas video projekcijas kombinācija – tas viss atstāj unikālu un nesalīdzināmu iespaidu. Līdz šim TEULIS ir neparastākais un pieprasītākais teātris Eiropā.

Ēnu teātra māksla ir tūkstošiem gadu sena, taču pēdējā desmitgadē šis žanrs ir piedzīvojis renesansi un vēl nebijušu modernizāciju. Ēnu teātris ir ārkārtīgi vienkāršs savā idejā, un tas spēj radīt pārvērtību brīnumus. Tiklīdz aktieris nostājas aiz caurspīdīga ekrāna, skatītāji atdzīvojas: tumšas figūras izaug viena no otras, transformējas, maina izmērus un pārvēršas.

TEULIS ēnu teātris pierāda, ka visas fantāzijas var atdzīvināt ar cilvēka ķermeņa ēnām. Jūs iegremdēsiet hipnotizējošos priekšnesumos un elpu aizraujošā horeogrāfijā, kas viegli iekaros jūsu sirdi...

Pēdējo četru gadu laikā TEULIS ir bijis finālists lielākajos talantu konkursos Itālijā, Turcijā, Čehijā un Slovākijā. Teātris ir viesojies Somijā, Zviedrijā, Polijā un Čehijā, un Japānā 35 000 skatītāju apbalvoja māksliniekus stāvovācijām.

 
Nav gaidāmo pasākumu