CIRKS BURVJU MEŽĀ

“Liepājas Mākslas forums”

Svētdienas rītā pieredzējušais žonglieris Julians Sēters no Norvēģijas aicinās koncertzāles jaunākos draugus piedzīvojumiem bagātā ceļojumā uz maģisku mežu, kur žonglējot, dejojot un spēlējot teātri, ar mums satiksies visdažādākie pasaku un fantāzijas tēli.

Cirka priekšnesumā “Mītiskais, mistiskais, maģiskais mežs” bērni satiks smieklīgas un biedējošas radības dažādās formās un veidos. Vieglā un rotaļīgā atmosfērā satiksiet milzu trolli, dzīvespriecīgo laumiņu, viltīgo goblinu un citus pasaku meža iemītniekus.

Stundu pirms katras izrādes (plkst. 10.00 un 13.00) Julians Sēters aicina bērnus kopā ar vecākiem uz meistarklasi, kas ietvers priekšmetu mešanu, ķeršanu un dažādus trikus. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ nepieciešams iegādāties biļeti, kas iekļauj gan izrādes apmeklējumu, gan dalību meistarklasē. 

Stundu pirms izrādes Julians Sēters aicina bērnus kopā ar vecākiem uz meistarklasi, kas ietvers priekšmetu mešanu, ķeršanu un dažādus trikus. Dalībnieku skaits ir ierobežots, tādēļ nepieciešams iegādāties biļeti, kas iekļauj gan izrādes apmeklējumu, gan dalību meistarklasē. 

Žonglēšana ir lielisks veids, kā trenēt roku un acu koordināciju un veidot meistarības sajūtu, jo ikviens var tikt galā ar vienkāršākajiem uzdevumiem, taču vienmēr ir jāapgūst jauni triki un jāpārvar izaicinājumi.

Tā būs izglītojoša un jautra sesija, kurā kļūdas tiek atzinīgi novērtētas un pat uzslavētas, jo tā ir meistarības atslēga. Lai piedalītos meistarklasēs, nav nepieciešamas priekšzināšanas. 

Ar gardiem dzērieniem un košiem pārsteigumiem pasākuma mazos apmeklētājus sagaidīs dabīgo limonāžu ražotājs “Gardu muti”. 

Izrādes mērķauditorija: bērni no 4 līdz 7 gadu vecumam.


Biļetes vecākiem: 5,00 

Biļetes bērniem uz izrādi: 7,00 eiro

Biļetes bērniem uz izrādi + meistarklasi: 10,00 eiro

Biļetes ir jāiegādājas bērniem no 2 gadu vecuma.

 

Norises vieta: Kamerzāle

Izrādes ilgums: aptuveni 40 minūtes

Meistarklases ilgums: aptuveni 45 minūtes


Organizē: Lielais dzintars

Atbalsta: Liepājas pašvaldība un Eiropas Reģionālās attīstības fonds

 

 
Nav gaidāmo pasākumu