SMILŠU SKULPTŪRU FESTIVĀLS JELGAVĀ

17. STARPTAUTISKAIS SMILŠU SKULPTŪRU FESTIVĀLS “SUMMER SIGNS 2023”

PASAULES HITI SMILŠU MĀKSLĀ

17 TĒLNIEKI NO 9 PASAULES VALSTĪM

“Droši vien, kamēr mēs lasām šo tekstu, kaut kur pasaulē top jauna dziesma. Iespējams, tā tiks ierakstīta, iespējams, iegūs starptautisku atpazīstamību, bet, iespējams, tā arī nekad nesasniegs plašāku auditoriju. Pasaule ir mūzikas piepildīta – no klasikas līdz šodienas populārajai mūzikai, taču tikai neliela šo skaņdarbu daļa dzīvo pāri laikam, nezaudējot savu aktualitāti un spēju uzrunāt. Tie ir pasaules mūzikas hiti, kuros ģeniāls vēstījums savijas ar uzrunājošu melodiju. Dziesmas, ko zina un dzied līdzi vairākas paaudzes…”  

10. un 11. jūnijā Pasta salā Jelgavā notiks 17. Starptautiskais smilšu skulptūru festivāls “SUMMER SIGNS 2023”, kurā ikviens varēs novērtēt pasaulē atzītu tēlnieku smiltīs iedzīvinātus mūzikas hitus. Smilšu skulptūru parkā būs apskatāmi mākslas darbi, ko radījuši tēlnieki no Spānijas, ASV, Mongolijas, Indonēzijas, Ukrainas, Nīderlandes, Igaunijas, Lietuvas un Latvijas.

Līdztekus smilšu mākslai festivāls piedāvās arī plaša programmu ģimenēm ar bērniem un Latvijā iemīļotu mūziķu koncertus. Sestdien, 10. jūnijā, Pasta salā uzstāsies LAURIS REINIKS, “CREDO”, “DE SPEAKABLE”. Svētdien, 11. jūnijā – “VERY COOL PEOPLE” un Paula Saija, “SUDDEN LIGHTS”, “DZELZS VILKS”

Starptautisko smilšu skulptūru festivālu organizē Jelgavas pilsēta un pašvaldības iestāde “Kultūra”. Vairāk informācijas par festivālu vietnēs jelgava.lv un kultura.jelgava.lv.

BIĻEŠU CENAS

IEPRIEKŠPĀRDOŠANĀ LĪDZ 9. jūnijam

EUR 7       Pieaugušajiem

EUR 4       Skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti

EUR 15     Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni vai “3+  Ģimenes karte”)

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas

IEEJAS MAKSA FESTIVĀLA LAIKĀ

EUR 10      Pieaugušajiem

EUR 5        Skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti

EUR 20      Ģimenes biļete (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni vai “3+ Ģimenes karte”)

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas

 

 
Nav gaidāmo pasākumu