CREDO | Sievietes mūsu spēks un daile

Grupa «CREDO» aicina uz īpašajiem Sieviešu dienas koncertiem 
«Sievietes – mūsu spēks un daile»

Populārā grupa «CREDO» 2024. gada martā savus klausītājus un fanus (šoreiz – galvenokārt klausītājas!) aicina uz četriem īpašajiem koncertiem «Sievietes – mūsu spēks un daile». Koncerti notiks: 7. martā Jēkabpils Kultūras namā, 8. martā – Ventspils teātra namā «Jūras vārti», 9. martā­ – Aizkraukles Kultūras centrā un 10. martā – Tukuma pilsētas Kultūras namā.

Koncertos kā īpašais veltījums Sieviešu dienā visām dāmām skanēs grupas «CREDO» romantiskākās un  skaistākās dziesmas: «Meitene ar kallu ziediem», «Tad, kad mēs iemīlēsim», «Tur aiz mākoņiem ir saule», «mana labā», «Kad nekas nav palicis tevī», «Kad es tev ienācu prātā», «Smaidas» u.c. Protams, neizpaliks arī īpašie pārsteigumi. 

«Man šķiet, ka visprecīzāk šā koncerta vēstījumu izsaka dziesmas «Meitene ar kallu ziediem» rindas, kuru autors ir dzejnieks Imants Ziedonis: «Kas tavs Fausts būs, Margarita? / Solveiga, Pērs Gints ir melis. / Apauj kājas, aizvedīšu, / Kur, vienalga, kur tu gribi,» saka grupas līderis Guntis Veits, piebilstot – neko daudz vairāk par sievietēm viņš nepateiks, jo, viņaprāt, «mūsu dziedātās dziesmas šo vēstījumu dāmām, kuras patiešām ir mūsu spēks un daile, nodos vislabāk. Un vismaz reizi gadā sievietes ir pelnījušas, lai viņas tiktu pieminētas un lolotas īpaši, lai gan patiesībā kungiem par savām dāmām vajadzētu atcerēties un viņas samīļot katru dienu!».

Koncertos uz skatuves kāps Guntis Veits (vokāls, ģitāra), Gundars Lintiņš (sitaminstrumenti), Aivars Vīksna un Guntars Endzelis.

Grupas «CREDO» koncerti notiks:

7. martā Jēkabpils Kultūras namā 
8. martā Ventspils teātra namā «Jūras vārti» 
9. martā­ Aizkraukles Kultūras centrā
10. martā Tukuma pilsētas Kultūras namā.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.

 
Nav gaidāmo pasākumu