Boney Fields. Blūza & Fanka karalis

Blūza un fanka karalis Boney Fields no ASV augustā koncertēs Latvijā
Atraktīvais amerikāņu dziedātājs, trompetists un šovmenis Boney Fields no 10. – 13. augustam koncertēs Latvijā. Mūziķis kopā ar pavadošo grupu “Blues Mastery Band” (LV) atskaņos savus populārākos hitus, kā arī skaņdarbus no topošā studijas albuma "Just Give Me Some Mo", kurš iznāks šī gada septembrī. 
Klausītāji tiek aicināti uz koncertiem 10. augustā pierīgā, kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, 11. augustā Rezeknē – Latgales vēstniecībā "Gors” un 12. augustā brīvdabā Saulkrastos – Ostas svētkos Skultes ostā.
Savā mūzikā Boney Fields meistarīgi apvieno melanholiskus blūza un enerģizējošus fanka ritmus, kas liek publikai dzīvot līdzi, celties kājās un dejot. Koncerta apmeklētāji dzirdēs mūziķa visu laiku lielākos hitus, skaņdarbus no pēdējā studijas albuma "Bump City", kā arī sniegs Latvijas klausītājiem iespēju pirmajiem dzirdēt mūziku no vēl topošā albuma. Uz skatuves viņam pievienosies spēcīga Latvijas mūzikas profesionāļu komanda “Blues Mastery Band” (LV) – ģitārists Jānis Kalniņš, basists Mārcis Kalniņš, taustiņinstrumentālists Atis Andersons un bundzinieks Raitis Kalniņš.
"Īsta mūzika īstu mūziķu izpildījumā," tā savulaik Boney Fields muzicēšanu kodolīgi raksturojis pasaulslavenais amerikāņu mūziķis Prinss. Tāpat kā Prinss, Boney Fields pieder pie afro - amerikāņu paaudzes, dzimis, lai būtu uz skatuves. “Nekas nevar pārspēt sajūtas, ko gūstu esot publikas priekšā, radot mūziku kopā ar grupu,” saka mākslinieks.
Atraktīvais mākslinieks Boney Fields nācis no Čikāgas, bet mūziku viņš rada, ceļojot pa visu pasauli un piedaloties tādos prestižos festivālos kā "Jazz à Vienne", "Jazz in Marciac", "Madajazzcar", "Tabarka Jazz Festival" un citos. Vairāk par mūziķi uzzināt un iepazīties ar viņa repertuāru var tīmekļa vietnē: www.boneyfields.com.

 
Nav gaidāmo pasākumu