BRAZĪĻU KARNEVĀLŠOVS

          Kas var būt aizraujošāk par krāsainu un ugunīgu brazīliešu karnevālu vasaras svelmē te pat pie Baltijas jūras. Jā, patiesi, šovasar, 30.jūnija, 4. un 19. augusta vakaros šis unikālais šovs ar daudzu mūziķu, dejotāju un bundzinieku piedalīšanos viesosies Liepājas piekrasē, Jelgavas pasta salā un  Rojas jūrmalā, ar krāšņu brazīliešu karnevālu!

Muzikālās grupas līderis un vokāls Rodrigo Manfrinatti no San Paulo un Rafael Nascimento, un daudzi citi  mūziķi ir apvienojušies unikālā projektā ar mērķi parādīt savu valstu kultūru un tradīciju dazādību, bagātību, krāšņumu un emocionālo enerģiju. Brazīļu karnevālšovs ir kultūru, skaņu, krāsu un ritmu sajaukums. Visu latīņamerikāņu ballīšu megahīts ''Lambada'' grupas''Kaoma'' izpildījumā , pop grupas ''Black Eyed Peas'' grāvējs ''Mas que nada'', vēl 1940.gadā Carmen Miranda izpildītā  un par visu laiku hītu kļuvusī ''Mamãe eu quero'', kā arī mūzika no populārās Disney multfilmas ''Real in Rio'' tēma ir tikai daži no skaņdarbiem kas liks apmeklētāju sajūtām iekvēloties.

Citi šī brazīļu kanevāla dalībnieki ir pārsteidzošā sitaminstrumentu grupa "Samba de Riga"  (30.jūnijs un 4.augusts), kas uz autentiskām brazīliešu bungām spēlē afro-brazīliešu ritmus, tādus kā, samba, samba-reggae, maracatu, samba-funk, candomble un citus. Samba de Riga ar savu skaļo,apjomīgo skanējumu kā arī sinhrono kustību palīdzību ienes Brazīlijas favellu atmosfēru un prieku tepat Latvijā uzlādējot skatītāju emocionālās ‘’baterijas’’.

Un protams, kāds gan brazīļu karnevāls bez krāšņi tērptajām un ugunīgajām brazīļu dejotājām satriecošās Vanessas Rufino vadībā. Spēcīgā horeogrāfija sajaukumā ar majestātiskajiem kostīmiem piešķir graciozitāti un autentiskumu visam priekšnesumam.

     19. augustā Rojā notiks īpašs priekšnesums ar sambas skolu GRES Macieira De Ouro – Kuldõunapuu, neticamā perkusionista no Riodežaneiro Fransuā Arčanjo vadībā, kas padarīs Rojas karnevālu vēl aizraujošāku.

    Starptaustiskā koncertšova komanda sola uzburt īstus svētkus slavenā Riodežaneiro karnevāla garā. Redzēt viņu uzstāšanos ir kā doties ceļojumā uz Brazīlijas karnevālu.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu