Marijas Naumovas jubilejas koncerts FIESTA DE MARIA

“Aizvadītajā vasarā novēroju, cik ļoti skatītājiem ir vajadzīgas saulainās un košās noskaņas. Tās izrauj no ikdienas un ļauj nokļūt siltajās zemēs, kur valda bezrūpība,” saka Marija Naumova, kas pateicoties skatītāju atbalstam un lūgumiem, 2024.gada pavasarī atgriežas ar vēl diviem “FIESTA de MARIA” koncertiem Siguldas DEVONĀ un Dailes teātrī Rīgā.  

Programmā iekļautas gan jau iemīļotas dziesmas, kuru īpašo skanējumu īpaši šim koncertam aranžējis franču mūziķis, ģitāras virtuozs, komponists Sebastjens Žinjo (Sebastien Giniaux), gan arī speciāli šai programmai komponēta mūzika. Radot koncertprogrammu “FIESTA de MARIA”, tās veidotāji iedvesmojās no kubiešu, brazīliešu, argentīniešu un meksikāņu deju ritmiem – atturīgajiem latviešiem neierastām noskaņām. Tomēr Marija Naumova kopā ar mūziķiem no visas pasaules, prasmīgi savija kopā gan brazīliešu festivāla košās krāsas un skaņas, gan argentīniešu kaisli un neierastās skaņu kombinācijas, aizkustinot savus skatītājus un radot neaizmirstamus mirkļus.

Koncerta muzikālo  materiālu  aranžējis un veidojis fantastisks franču mūziķis, ģitāras  virtuozs un komponists  – Sebastjens Žinjo (Sebastien Giniaux), kurš  šajā  projektā  būs  tandēmā ar savu franču kolēģi Žorisu Viskuesnelu (Joris Visquesnel). Uz skatuves piebiedrosies arī perkusionisti - Miguels H. Giraldi (Čīle) un Rodrigo  Manfrinatti (Brazīlija). Koncertā piedalīsies arī Marijas Naumovas ilggadējie skatuves partneri, Latvijā pazīstamie mūziķi: Rolands Beļēvičs (klavieres), Andris Buiķis (bungas),  Norberts Skraucis (bass), Jegors Kovaikovs (ģitāra), Artūrs Noviks (bandeņions), Zintis Žvarts (saksofons), Normunds Piesis (trompete), Uldis Ziediņš (trombons). 

Koncerta skanējumu kuplinās brazīliešu dziedātājas Mriannes Nobre (Marianne Nobre) saulainā balss, kā arī latviešu dziedātājas un aktrises Līgas Robežnieces vokāls. Skatītājus priecēs arī Agnis Rūja, Marijas Naumovas deju partneris TV šovā “Dejo ar zvaigzni” un dejotāji -   Vanessa Rufino (Brazīlija) un Anhels Zaldivars (Kuba).

Koncerta programmā iekļautas publikai  zināmas, bet sen  nedzirdētas dziesmas no Marijas gadu gaitā izloloto albumu klāsta, koncertu repertuāra un izrādēm taču pavisam  citā  skanējumā. Tiks iekļautas arī Marijas pašas īpaši radītās dziesmas Starptautiskā dziesmu konkursa ”Eirovīzija” skatuvei – “I wanna”, “Hey boy follow me” un  daudzas citas melodijas, kas mīļas  ne  tikai  dziedātājai,  bet  arī klausītājiem un skatītājiem.

Koncertu norises  vietas un laiks: 

27.04.2024. / 19:00 Sigulda,  Siguldas Devons

28.04.2024./ 19:00  Rīga, Dailes Teātris   

Organizators: SIA SINKOPA

 

Ieteikt

Tuvākie pasākumi
Marijas Naumovas jubilejas koncerts FIESTA DE MARIA

Sigulda, Kultūras centrs SIGULDAS DEVONS

sestdiena,
27. aprīlis, 19:00
Marijas Naumovas jubilejas koncerts FIESTA DE MARIA

Sigulda, Kultūras centrs SIGULDAS DEVONS

  • 40€
  • 35€
  • 30€
  • 25€
  • 20€
Pirkt no 20€
Marijas Naumovas jubilejas koncerts FIESTA DE MARIA

Rīga, Dailes teātris Lielā zāle

svētdiena,
28. aprīlis, 19:00
Marijas Naumovas jubilejas koncerts FIESTA DE MARIA

Rīga, Dailes teātris Lielā zāle

  • 50€
  • 45€
  • 40€
  • 35€
  • 30€
  • 25€
  • 20€
Pirkt no 20€