MELO-M VECGADA LIELKONCERTS 2023

Čellu trio “Melo-M” aicina uz Vecgada lielkoncertiem VEF Kultūras pilī.

29. un 30. decembrī VEF Kultūras pilī norisināsies čellu trio “Melo-M” ikgadējie Vecgada lielkoncerti, kas kļuvuši par grupas tradīciju un kuros skanēs īpaši veidota ziemas melodiju koncertprogramma. Klausītājus priecēs arī īpašā koncertu viešņa - operdziedātāja Sonora Vaice.

“Melo-M” Vecgada lielkoncerti notiek jau kopš 2010. gada un ik reizi tiem par godu tiek veidota īpaša koncertprogramma. Ikgadējais Vecgada lielkoncerts VEF Kultūras pilī ir kļuvis par gada lielāko muzikālo notikumu un tā ir skaista tradīcija, ko ievērojam nu jau vairāk nekā desmit gadus. Ceram, ka arī jums, klausītāji, šo koncertu apmeklēšana ir kļuvusi par ko patiesi īpašu, tāpēc – tikšanās vietu mainīt nedrīkst! Tiekamies VEF Kultūras pilī jau decembrī!”, stāsta grupas mākslinieciskais vadītājs Kārlis Auzāns.

Šī gada programmā dzirdēsiet īpaši plašu repertuāru: gan 29., gan 30. decembrī skanēs populārāko Ziemassvētku dziesmu izlase: piemēram, «White Christmas», «Jingle bells», «Last Christmas», latviešu saulgriežu melodijas, mūzika no kinofilmas «Ziemassvētki džungļos» un citi šim svētku laikam atbilstoši skaņdarbi. Dzirdēsiet arī pasaules un latviešu rokmūzikas klasiku, kino mūziku un Kārļa Auzāna komponētos skaņdarbus.

Sonoras Vaices sniegumā skanēs Džakomo Pučīni un Džuzepes Verdi operu ārijas, «Kerijas dziesma» no Raimonda Paula mūzikla «Skumjš stāsts par Keriju», kā arī citas  melodijas Ziemas saulgriežu noskaņās.

“Melo-M” Vecgada lielkoncertos muzicēs čellisti Kārlis Auzāns, Miķelis Dobičins un Jānis Pauls, pie sitaminstrumentiem - Miķelis Vīte.

 
Nav gaidāmo pasākumu