ZEMĪTIS. KASPARS ZEMĪTIS. 50 ATSPULGI

Koncertprogramma “ZEMĪTIS. KASPARS ZEMĪTIS. 50 ATSPULGI”

Pirmatskaņojums 14. februārī Mūzikas namā DAILE.

 

14.februārī ģitārists Kaspars Zemītis savā dzimšanas dienā Mūzikas namā “Daile” pirmatskaņos koncertprogrammu “ZEMĪTIS. KASPARS ZEMĪTIS. 50 ATSPULGI”, kas tapusi kopā ar viņa dēliem Kārli, Mārtiņu Matīsu un Jēkabu. 

 

“Ģitāra ir mana mīlestība. Un es dodos pie klausītājiem, lai dalītos šajā mīlestībā. Mūzikas gaismā atspoguļojas tik daudz mums īpašu emociju un notikumu!Šajā programmā skanēs ne tikai manas ģitāras zelta repertuārs, bet arī šodienas iedvesmota mūzika. No sirds lepojos, ka varu dalīt skatuvi ar saviem dēliem ne tikai jautrās sarunās par dzīvi, bet arī šai programmai īpaši tapušā mūzikā. Ja arī mums neiznāk vesela futbola komanda, mēs varam iegriezt lustīgu ballīti, ko arī plānojam izdarīt,” stāsta Kaspars Zemītis.

 

Kaspars Zemītis jau sadarbojies ar mūzikas namu “Daile” koncertprogrammā “Kamēr vien gliemeži skrien…” ar Daumantu Kalniņu, izpildot Imanta Kalniņa dziesmas,  koncertprogrammā “Motīvs balsij un ģitārai”, kurā speciāli šai programmai radījis dziesmas aktiera Kaspara Znotiņa izpildījumam, programmā “Citādas debesis, tā pati dvēsele” ar aktieriem Ausmu Kantāni un Vili Daudziņu un akustisko ģitāru trio “AG 3’0” koncertprogrammā, piedaloties ģitāras virtuoziem Aivaram Hermanim un Mārcim Auziņam.

 

Koncerti “ZEMĪTIS. KASPARS ZEMĪTIS. 50 ATSPULGI”:

14.02.23. Mūzikas namā Daile;

19.02.23. Koncertzālē “Latvija” Ventspilī ;

 5.03.23. Vidzemes koncertzālē “Cēsis”.

Koncertu producents  “Mūzikas nams Daile”

www.dailesnams.lv 

Informācija - Anda Zadovska [email protected] 

 
Nav gaidāmo pasākumu