Jauniešu kora BALSIS Ziemassvētku koncerts

Jauniešu kora BALSIS Ziemassvētku koncerti 
22. decembrī plkst. 20.00 un 23.00, un 23. decembrī plkst. 20.00 
Rīgas Anglikāņu  Sv. Pestītāja baznīcā. 

Gada tumšākajā laikā Jauniešu koris BALSIS mākslinieciskā vadītāja Inta Teterovska vadībā piepildīs Rīgas Sv. Pestītāja baznīcu ar mūziku, kas radīs cerību tiem, kam tās šobrīd mazliet pietrūkst, programmā “ТИХА НIЧ | KLUSA NAKTS”. 

Šajā programmā ar miera, cerību un klusinātu ilgu sajūtu koncerta pirmajā daļā tiks atskaņota Filipa Glāsa, ukraiņu komponista Valentīna Silvestrova, Arvo Perta, Pētera Vaska un Pētera Butāna mūzika, kas ļaus pateikties par to, ka mūsu Ziemassvētku nakts šogad var būt klusa un gaiša. Savukārt, programmas otrajā daļā ar Jura Karlsona un Uģa Prauliņa mūziku notiks atgriešanās pie latviešu saknēm, ar tradicionāliem skaņdarbiem korim, solistiem un instrumentālajam ansamblim. 
Koncertos piedalās: Jauniešu koris BALSIS, mākslinieciskais vadītājs Ints Teterovskis un diriģenti Kamila Siliņa un Georgs Zujevs, instrumentālais ansamblis, ērģelnieks Jānis Pelše un solistes Viktorija Pakalniece un Ieva Parša. 
Biļetes: 15.00 EUR un 7.00 EUR senioriem
Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un bilesuparadize.lv
Koncerts notiek, pateicoties Rīgas domes finansējumam un RKTMC “Mazā ģilde”.
Šis ir viens no Rīgas pašvaldības Ziemassvētku ieskaņas pasākumiem.  Ar visiem svētku pasākumiem Rīgā var iepazīties tīmekļvietnē https://svetki.riga.lv/, kā arī sekot līdzi pašvaldības sociālo tīklu lapā "Rīgā notiek".

 
Nav gaidāmo pasākumu