Inese Galante un draugi ZIEMASSVĒTKU PRELŪDIJA 2022

Nemainīga Rīgas tradīcija: koncerts “Ziemassvētku prelūdija”

Sekojot labām tradīcijām, pirms visgaišākajiem ziemas svētkiem operas dīva Inese Galante atkal sasauc kopā savus draugus – izcilus Latvijas mūziķus, visspilgtākos jaunos talantus – un aicina rīdziniekus un pilsētas viesus izbaudīt Ziemassvētku pasaku.

17.decembrī plkst. 15.00 un 19.00 Rīgas Doma baznīcas velvēs notiks viens no visskaistākajiem pirmsziemassvētku kultūras notikumiem galvaspilsētā – koncerts “Ziemassvētku prelūdija”, kuru ik gadu mūzikas cienītājiem dāvā Ineses Galantes fonds.

Klausītājus gaida tikšanās ar izcilo komponistu un ērģelnieku Aivaru Kalēju, kā arī virtuozo pianistu, visprestižāko starptautisko konkursu laureātu Andreju Osokinu, kā arī talantīgajiem jaunajiem LNO solistiem – tenoru Artjomu Safronovu un soprānu Viktoriju Pakalnieci. Un, protams, sekojot vienam no Ineses Galantes fonda galvenajiem mērķiem – atbalstīt talantīgu jauno izpildītāju izaugsmi, kopā ar slaveniem mūziķiem koncertā piedalīsies jaunās uzlecošās zvaigznes – konkursa Ineses Galantes talanti uzvarētāji. Īpašu Ziemassvētku atmosfēru radīs Jāzepa Mediņa Rīgas 1. mūzikas skolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā.

Svētku koncerta dalībnieki virtuozi izpildīs klausītāju iecienītās Ziemassvētku melodijas, klasiski skaņdarbi un to interpretācijas, tāpat vakara viesus gaida neskaitāmi muzikālie pārsteigumi.

 
Nav gaidāmo pasākumu