OPERĀCIJA "MINDFUCK"

Domājot par XXI gadsimta cilvēkiem un jaunajiem dzīves izaicinājumiem, dodamies mūsdienu informatīvās telpas labirintos. Un ielūkojamies troļļu fabrikā, kur tiek izgudroti “patiesi” stāsti un attīstītas sazvērestības teorijas, lai sašūpotu cilvēkiem pamatus zem kājām un nojauktu skaidrību domāšanā. Te tiek radīta informācija datoru lietotājiem, piegriezta pēc katra individuālā ģīmja un līdzības, ņemot vērā viņu privātos datus. Te tiek konstruēti jauna tipa politiķi, jauni valsts premjera kandidāti, ieviešot sajukumu ideoloģijās. Autoru dueta Jielas Ronenas un Dmitrija Šāda šopavasar radītā komēdija ļauj nonākt otrpus datora ekrānam un paskatīties, kā top rakstīts tas, ko mēs savos datoros un telefonos nereti lasām.

Izrāde notiek: Miera ielā 58a, Lielajā zālē.
Biļešu cenas: 15,00; 20,00; 25,00; 30,00 EUR.
Pirmizrāde 2022. gada 21. oktobrī.

Režisors un scenogrāfs: Alvis Hermanis
Kostīmu māksliniece: Jana Čivžele
Lomās: Sandra Kļaviņa, Artuss Kaimiņš, Sabīne Tīkmane, Gerds Lapoška, Elvita Ragovska vai Lolita Stūrmane, Dāvids Pētersons, Ritvars Logins.

KOMANDA
Režisors un scenogrāfs: Alvis Hermanis
Kostīmu māksliniece: Jana Čivžele
Lomās: Sandra Kļaviņa, Artuss Kaimiņš, Sabīne Tīkmane, Gerds Lapoška, Elvita Ragovska vai Lolita Kurpniece, Dāvids Pētersons,Ritvars Logins
Gaismu mākslinieks: Lauris Johansons

 
Nav gaidāmo pasākumu