Ežumilla Tēvu dienas Svētdienī

Klāt Septembris un jauns sākums, kurā atgriezties pie skolas un bērnudārzu draugiem. Bet vēl septembrī ir īpaša diena par godu tēviem, ko mēs piedāvājam pavadīt visai ģimenei kopā. 

Tāpēc mēs atsākam Svētdieni – dienu, kurā bezrūpīgi izklaidēties, atpūsties, ļauties dažādām darbnīcām, nodarbībām, atklāt jaunas galda spēles, baudīt izrādes, iegūt jaunas zināšanas, satikt draugus un uzzināt par jaunumiem bērnu rotaļlietās un dizaina precēs.

11. septembrī no 11.00 līdz pat 18.00 Tēvu dienas svētdienis un durvis vaļā visiem apmeklētājiem. Pasākumā bez maksas darbnīcās varēs darboties visa ģimene kopā, apgūt dažādas jaunas galda spēles, izveidot skaistas dāvanas tētiem un mieloties ar streetfood gardumiem. Grafiti mākslu varēs apgūt kopā ar mākslinieku Daini Rudeni. Būs Latvijas Dabas muzeja aktivitātes, vēl neredzētas galda spēles, sacensību atrakcija. Un, protams, frī kartupeļi un cukurvate visu dienu. Jaunas zināšanas varēs iegūt, darbojies zinātnes centru darbnīcās, uzzināt par drošu internetu un kādai jābūt bērniem drošai mājai.

Tēvu dienas Svētdienī būs izrāde no Liepājas leļļu teātra “Ežumilla”. Izrāde būs pieejama divas reizes – plkst. 12.00 un 14.00.

Par ko būs izrāde?

Mežlaumiņa ir mazliet mežonīga radība, kurai uz galvas ir žuburi, bet sirdī – drosme, kas robežojas ar nekaunību. Kādu dienu viņa negaidīti ierodas Baigajā biezoknī – vienkārši nokrīt no debesīm tējkannā, kas pārvietojas pa gaisu, iekarināta balonā. Ezis, vāverīte, pūce, susurs, lācis un citi Baigā biezokņa iemītnieki iesākumā nezina, kā tikt galā ar nevaldāmo mežlaumiņu, tomēr galu galā viņi kļūst par labiem draugiem.

Režisore | LAILA KIRMUŠKA
Lomās | VIJA MEŽALE, INGA DZINTARE, INGARS GUDERMANIS    
Māksliniece | GITA PETA               
Mūzikas autori | KRISTAPS KRIEVKALNS un ELĪNA KRASTIŅA      

Uz izrādi gan jāiegādājas biļete Biļešu Paradīzē, viss pārējais gan ir bez maksas.

Tēvu dienas svētdienī laipni lūgtas arī mammas, mums būs kafija, atspirdzinoši dzērieni un atpūtas zona pieaugušajiem.Tiekamies un sāksim šo rudeni pilsētā visi kopā ar prieku!

 

 
Nav gaidāmo pasākumu