ES ESMU BOSS

IZRĀDE NOTIEK RĪGAS LATVIEŠU BIEDRĪBAS NAMĀ!

Lūdzam uz izrādi ierasties 30 minūtes pirms sākuma laika! 
Vairāk par noteikumiem www.lelluteatris.lv
 
Zane Zusta

Dramatizējums: Beatrise Zaķe

Izrādes ilgums: 0:40, 1 cēliens
Ieteicamais vecums: 5+
Pirmizrāde 23.09.2022.


Režisore: Beatrise Zaķe
Māksliniece: Līga Zepa
Horeogrāfe: Alise Putniņa

LOMĀS
Rūdolfs Apse, Elīna Bojarkina, Rihards Zelezņevs

Elvisam ir septiņi gadi. Viņam ir mīloša ģimene – mamma, tētis un divas māsas. Taču pēdējā laikā kaut kas ir mainījies. Šķiet, ka rokas ir jāmazgā desmitiem reižu dienā, citādi pa tām lien milzu tārpi, no istabas negribas iziet un domas pārņem dažādi mazi monstriņi. Kādu dienu vecāki ierosina visiem kopā doties ceļojumā. Šoreiz tas nebūs ceļojums uz siltajām zemēm, bet gan Elvisa domās, lai kopīgiem spēkiem uzsāktu cīņu ar Dumeli jeb Elvisa trauksmi. Kurš uzvarēs – Elviss Boss vai Dumelis?

Iedvesmojoties no Zanes Zustas un Ņikitas Bezborodova stāsta bērniem “Es esmu Boss”, Beatrises Zaķes režijā tapusi vizuāli koša izrāde par ceļojumu Elvisa domu pasaulē un aizrautīgajā cīņā ar Dumeli jeb labvēlīgu monstriņu, kas liek smadzenēm darboties mazliet citādi. Izrāde aplūko, kā tikt galā ar mūsdienās tik ļoti bieži sastopamo trauksmi, kas nereti piemeklē ne tikai pieaugušos, bet arī bērnus. Tā ir kā iedrošinājums bērniem pieņemt sevi un citādo, savukārt vecākiem mudinājums paskatīties uz savu bērnu domu procesu no cita skatpunkta.

 

Noteikumi:
Biļete jāiegādājas katram skatītājam neatkarīgi no vecuma.
Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.

 
Nav gaidāmo pasākumu