PRIME ORCHESTRA (Ukraina) koncerts

Sezonas notikums – muzikāla kolektīva ,,Prime Orchestra” koncerttūre Baltijas valstīs.

,,Prime Orchestra” ir jauns, bet jau pazīstams mūzikas kolektīvs, kas darbojas starptautiskā līmenī. Vairāk nekā 2 miljoni cilvēku 450 Eiropas pilsētās ir apmeklējuši ,,Prime Orchestra” pasākumus. Pārsteidzošas ,,Prime Orchestra” muzikālās izrādes nemainīgi pulcē pilnās zāles klausītāju.

,,Prime Orchestra” ir oriģināla aranžējuma dzīva mūzika, pārsteidzošs vokāls un spilgta virtuozā mākslinieku prasme.

Unikāla radošā ,,Prime Orchestra” komanda ir orķestra, rokgrupas, dīdžeja un divu solistu simbioze. Tik neparasts daudzveidīgu žanru un meistaru apvienojums ļauj radīt ko jaunu, neparastu un tajā pašā laikā atpazīstamu no it kā jau labi zināmiem, atzītiem mūzikas darbiem. Sena, labi zināmā mūzika ,,Prime Orchestra” izpildījumā ieskanēja jaunā veidā: vai nu apburoši spilgti un temperamentīgi, vai klasiski eleganti un tajā pašā laikā ārkārtīgi moderni.

,,Prime Orchestra” nāk no Harkivas pilsētas (Ukraina). Kopš 2014. gada kolektīvs tika veidots World Hits projekta ietvaros un uzreiz bija ieguvis publisku atzinību un augstus slavinošus kritiķu vērtējumus. Producenti Maksims Maksimenko, Jurijs Ribalka un Aleksejs Haroļskis jau no paša sākuma izvirzīja ļoti augstus un grūti sasniedzamus mērķus, taču pateicoties mūziķu talantam, meistarībai, augstajam aranžējuma līmenim un pats galvenais, patiesai profesionalitātei, mērķi tika sasniegti. ,,Prime Orchestra” jau no pirmajām izrādēm iekaroja pateicīgo skatītāju apbrīnu un pelnīto mīlestību daudzās pasaules valstīs. ,,Prime Orchestra” koncerttūres ģeogrāfija ir simtiem tūkstošu kilometru gara un bagāta ar klausītāju atzinību.

Tagad, pēc divu gadu ierobežojumu perioda, mēs redzēsim un dzirdēsim ,,Prime Orchestra” kolektīvu Baltijas valstu koncerttūres ietvaros. Šogad, karadarbības dēļ, tūre atkal gandrīz neizdevās, bet pateicoties privātpersonu un organizāciju palīdzībai, ,,Prime Orchestra” mūziķi varēja izbraukt no Ukrainas, no kara darbības zonas, un jau ir gatavi iepriecināt mūs ar savu mākslu un īstu mūziku.

Uz doto brīdi ,,Prime Orchestra” kolektīva mūziķi atrodas Latvijā, gatavojas gaidāmajiem koncertiem, izbauda mierīgo atmosfēru un vietējo iedzīvotāju viesmīlību. Tūres organizatori nolēma palīdzēt Ukrainas bēgļiem un nodrošināt viņiem darbu Latvijā, koncertu organizēšanas jomā.

Savāktie līdzekļi tiks pārskaitīti palīdzības sniegšanai Ukraiņu bēgļiem.

 
Nav gaidāmo pasākumu