VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ / Latviešu rokenrols

Tiekamies koncertsērijā VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ!

“Latviešu rokenrols” ir koncerts, kas tapis cikla “Vasaras  vakari Liepājas teātrī” ietvaros. Šā koncerta programmā izskan grupu “Pērkons”, “Jumprava”, “Sīpoli’, “Līvi” un citu iemīļotu mūziķu radītās dziesmas Liepājas teātra aktieru izpildījumā.

“Latviešu rokenrols” – piesaistīts tiem notikumiem, kas notika pēc Ogres koncerta, kad grupas “Pērkons” laikā jaunieši sajuta brīvību un pa ceļam uz Rīgu elektriskajā vilcienā uzvedās, kā pēc revolūcijas vai revolūcijas laikā uzvedās. Tas nāca organiski, jo pēc pandēmijas gadiem un ierobežojumiem gribējās uzelpot – brīvi!” par koncertu, to veidojot, sacījis tā režisors Herberts Laukšteins.

Koncertā piedalās aktieri – Agnese Jēkabsone, Anete Berķe, Everita Pjata-Gertnere, Agnja Dreimane, Kintija Stūre, Madara Kalna, Viktors Ellers, Kaspars Kārkliņš, Mārtiņš Kalita, Valts Skuja, Kārlis Artejevs, Hugo Puriņš, kā arī mūziķi Normunda Kalniņa vadībā.

Koncertprogrammas veidojis režisors Herberts Laukšteins.

*****

Vietu skaits ierobežots! Iespējams iegādāties:

*VIENA vieta pie STĀVGALDA 1 personai – 15 eiro
(pie viena stāvgalda paredzēta vieta 4 personām)

*VIENA SĒDVIETA PIE GALDIŅA 1 personai – 20 eiro
(pie viena galda paredzēta vieta 4 personām)

Koncertam ir divas daļas. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Tā kā pasākums notiks ārā, iesakām izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

 
Nav gaidāmo pasākumu