BERMUDU DIVSTŪRIS koncerttūre VIDĒJI GLĪTS

Svarīgs paziņojums grupas “Bermudu Divstūris” faniem -  ir mainīta koncerta norises vieta. Jau rīt, 3. septembrī norisināsies grupas “Bermudu Divstūris” jaunā albuma “Vidēji Glīts” koncerttūres noslēguma koncerts, kuram ir mainīta norises vieta. Iepriekš tika informēts, ka koncerts norisināsies brīvdabas koncertzālē “Wondersala”, taču sakarā ar gaidāmo meteoroloģisko prognozi, koncerts tiek pārcelts uz “Arēna Rīga”.
Pasākuma apmeklētājus aicinām ierasties savlaicīgi jau plkst. 18.00, kur par ballīti parūpēsies DJ Vento, savukārt jau plkst. 20.00 uz skatuves kāps hitu karaļi – grupa “Bermudu Divstūris”, kā arī albuma viesmākslinieki - dūdu un bungu grupai "Auļi", Olga Rajecka un “Apvedceļš”.
“Dzīvē mainīgs var būt viss – vieta, laiks, laikapstākļi, bet tas nav svarīgi, jo skaidrs ir viens – ballīte būs un tā būs grandioza,” skaidro brālēni Biceps un Triceps. 
Visas iepriekš iegādātās biļetes ar norādi koncervieta “Wondersala” būs derīgas koncerta apmeklējumam “Arēna Rīga” 

 

"Bermudu Divstūris jau divus gadus gatavojas lielajam notikumam - jaunam albumam un koncerttūrei, kur mums beidzot būs iespēja satikt savus kvēlākos klausītājus. Esam uzlādējuši baterijas un gatavi realizēt labākos koncertšovus šovasar! Tiekamies vasaras labākajās ballītes!"
Biļetes iespējams iegādāties www.bilesuparadize.lv un Biļešu Paradīzes  tirdzniecības vietās visā Latvijā!

Grupa "Bermudu Divstūris" ir viena no pieprasītākajām ballīšu grupām Latvijā, kas spēj iekustināt ikvienu un jebkurā vecumā. "Bermudu Divstūris" ir izdevuši divus studijas albumus un jauns albums gaidāms jau maijā! Lieliskas sadarbības ar zināmiem mūziķiem Latvijā, neaizmirstams koncertšovs un enerģija, kas uzlādēs visai vasarai! "Bermudu Divstūris" ir ieguvuši vairākas nominācijas un balvas Mūzikas Gada Balvas ceremonijā - "Radio Hits", "Labākais albums" un "Gada dziesma". 

Bērniem līdz 3 gadu vecumam (ieskaitot) - ieeja bez maksas!

 
Nav gaidāmo pasākumu