MAUGLIS - rokopera

Rokopera "Mauglis" ir vērienīgākais muzikālais iestudējums bērniem un jauniešiem, kas tapis pēdējo gadu laikā. Tas ir 1982. gadā Jaunatnes teātrī tapušās izrādes jauniestudējums, kas savu pirmizrādi piedzīvoja 2021. gada oktobrī un kļuva par pēdējo pasākumu, kurā piedalījās Mārtiņš Brauns pirms došanās Mūžībā. 

Izrāde  ir iekļauta programmā  "Latvijas Skolas soma".

Lomās: Igors Siliņš, Kārlis Tols, Rūdolfs Juris Trēziņš, Sanita Misika, Aija Dzērve, Juris Vizbulis, Edgars Lipors, Māris Skrodis, Jānis Skanis, Jēkabs Reinis, Juris Millers, Anatolijs Kreipāns, Elīna Bojarkina, Rihards Zelezņevs un Jānis Kirmuška. Izrādē piedalās tautas deju ansamblis "Dzintariņš" un mūziķu grupa.

Režisors Jānis Mūrnieks, horeogrāfe - Sanita Misika, horeogrāfes asistents Aleksejs Anisena (Baltkrievija), vokālā pedagoģe Ieva Sutugova, kostīmu māksliniece un scenogrāfe Līnda Oše, aranžētājs Kristaps Krievkalns, producents Juris Millers.

Latvijas Pasākumu foruma Izcilības balvas žūrija atzina rokoperu "Mauglis" par 2021. gada izcilāko kultūras pasākumu, bet uzņēmums "Biļešu paradīze" tā veidotājiem pasniedza speciālbalvu par online vidē visvairāk skatīto kultūras pasākumu.

 

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu