Ceturtās adventes klavierkoncerts

Ceturtajā adventē 19. decembrī plkst. 16.00 Rīgas Sv. Pētera baznīcā varēs dzirdēt izcilo pianistu Reini Zariņu jaunā programmā "Adventes klavierkoncerts". Godalgotais pianists un dievnama bijušais naktssargs stāsta: "Šī ir jauna programma, kas tapusi tieši šiem Ziemassvētkiem un tieši Pēterbaznīcas unikālajai atmosfērai. Ar izvēlēto mūziku es vēlos atgādināt par gaismu tumsā, par prieku bēdās un par cerību bezcerībā, ko Kristus nākšana pasaulē spēj sniegt — arī pandēmijā, arī šodien. Autoru vidū ir gan klasiķi J.S.Bahs un F.Lists, gan mūsu laikabiedri tautieši G. Pelēcis un A. Selickis, gan vēl citi, taču viņus visus acīmredzami vieno kaut vienreiz pieredzēts brīnums un sildīšanās nepelnītā Gaismā — par to liecina viņu darbi, kas iekļauti šai programmā."

Ieeja pasākumā ar ielūgumiem. Bezmaksas ielūgumus var saņemt no 14.decembra “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Pasākuma laikā ir jālieto sejas maska. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

Iekštelpās ir jāievēro 2 metru distance vienam no otra un jālieto sejas maska, kas nosedz muti un degunu. Apmeklētāji ar elpceļu infekcijas slimības pazīmēm iekštelpās netiek ielaisti.

 
Nav gaidāmo pasākumu