Tiešsaistes izrāde ar noteikumiem ATVED MANI MĀJĀS

Vai esat kādreiz domājuši, ko nozīmē uzņemties atbildību par citu cilvēku? 
Izrāde “Atved mani mājās” ir sava veida spēle, kurā skatītājs tiek acināts uz mirkli uzņemties atbildību un sajust savas rīcības sekas. Katram skatītājam būs iespēja izdarīt izvēli un pieņemt lēmumu, tādējādi veidotjot, virzot un ietekmējot izrādes gaitu.

Trīs vakarus no 11. novembra līdz 13. novembrim plkst. 18.00 tiešsaistē, Zoom platformā, būs iespēja pieredzēt horeogrāfa un scenogrāfa Dmitrija Gaitjukeviča izrādi ar noteikumiem
“Atved mani mājās”.
 
Koncepcija - Dmitrijs Gaitjukevičs
Izpildījums - Aldis Liepiņš
Asistentes - Elīna Gaitjukeviča un Maija Sukute
Izrādes menedžere - Anna Ulberte

Darbs tapis 2020.gadā kultūrtelpas "Točka” īstenotās laikmetīgās dejas rezidenču programmas ietvaros un šogad piedzīvo savu pirmizrādi virtuālajā vidē ar Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogrammas “Kultūrelpa” atbalstu. 

Izrāde norisinās reāllaikā, ZOOM platformā.

“Atved mani mājās” ir daļa no notikumu sērijas  “Latvijas laikmetīgās dejas arhīvs”, kas ir trīs nevalstisku organizāciju – “Latvijas Dejas informācijas centrs”, “Tuvumi” un “Horeogrāfu asociācijas” - laikmetīgās dejas mākslas kopprojekts. Tā ietvaros šogad tiks nodrošināta trīspadsmit laikmetīgās dejas mākslas darbu pieejamība skatītājiem tiešsaistē dažādās formās un izpausmēs.

 
Nav gaidāmo pasākumu