Liepaja Gourmet Tasting Experience with Lauris Aleksejevs

Mūsu nākamās “Liepāja gourmet” vakariņas sestdien, 23.oktobrī Art Hotel Roma ar šefpavāru Lauri Aleksejevu.
Lauris Aleksejevs no restorāna 36.līnija, iepazīstinās ar savu ēdienu filozofiju un gatavos 7-kārtu vakariņas ar nosaukumu “Kad jūra satiekas ar upi, lauku un mežu.”
----
36. Line Grill Restaurant ir viens no atpazīstamākajiem restorāniem Latvijā. Restorāns savas durvis apmeklētājiem vēris 2008. gadā un kopš tā laika nodrošina augstas kvalitātes ēdināšanas pakalpojumus. Sākotnēji restorāns tika atvērts Jūrmalas pilsētas nomalē, Lielupē, pašā Baltijas jūras līča krastā. Taču 2020. gada janvārī 36. Līnija nomainījusi atrašanās vietu tuvāk pilsētas centram – Dubultos. Pēc restorāna pārcelšanās uz jaunām telpām ēdienu gatavošanas un viesu apkalpošanas kvalitāte ir palikusi nemainīgi augsta, tāpat kā restorāna piejūras atmosfēra, skaistais panorāmas skats uz jūru un pludmali, un krāšņiem saulrietiem.
36. līnija savu atpazīstamību iemantojusi, galvenokārt, tajā pasniegto ēdienu kvalitātes dēļ, kā arī pateicoties restorāna šefpavāram un īpašniekam Laurim Aleksejevam, kurš ir viens no atzītākajiem pavāriem Latvijā. Taču tikai retais zina, ka pirms iesoļošanas restorānu biznesā, Lauris ir mācījies par kordiriģentu mūzikas skolā. Tiesa, kordiriģenta izglītību slavenais šefpavārs, tomēr, netika ieguvis, tā vietā Lauris iestājās Rīgas Tirdzniecības un Kulinārijas skolā, lai mācītos par pavāru. Pēc profesionālo iemaņu nostiprināšanas Latvijā un ārvalstīs daudzpusīgos ēdināšanas uzņēmumos, tostarp, viesnīcās, uz kuģiem, restorānos un kafejnīcās, šefpavāra karjeras lielākais pagrieziena punkts bijis 2008. gadā pieņemtais izaicinājums dibināt pašam savu restorānu kāpās, Baltijas jūras krastā, ieguldot tajā visu savu laiku, enerģiju un zināšanas. Šodien, pēc vairāku gadu smaga darba un tūkstošiem realizētu ideju, restorāns ir izaudzis no mazas koka būdiņas ar sešu cilvēku darbaspēku līdz atzītam un atpazīstamam restorānam Dubultos ar atsevišķu banketu zāli Lielupes krastā, kā arī ēdināšanas pakalpojumu nodrošināšanu ārpus restorāna telpām.
----
"Liepaja Gourmet" vakariņas:
Cena 95,- ar izmeklētiem vīniem no Wine Country..
Viesu skaits ierobežots.
Rezervē rakstot uz [email protected]
vai pērc www.bilesuparadize.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu