LNSO VECGADA KONCERTI

Daumants Liepiņš — klavieres

Equanimity Trio:
Edgars Cīrulis – klavieres
Jānis Rubiks – kontrabass
Rūdolfs Dankfelds – sitaminstrumenti

Diriģents Žiljens Masmondē

 

Programmā:

•     Lilī Bulanžē “Pavasara rītā"

•     Kamils Sensānss Piektais klavierkoncerts

•     Kloda Debisī, Erika Satī, Kamila Sensānsa, Žorža Bizē un Morisa Ravela iemīļotas melodijas Edgara Cīruļa un Jāņa Rubika pārlikumā džeza trio

 

Gada izskaņā uz skatuves satiksies LNSO, Latvijā pazīstamais franču maestro Žiljens Masmondē, virtuozais konkursu laureāts, pianists Daumants Liepiņš un ar džeza brīvību apdvestais Edgara Cīruļa trio. No Sensānsa meistardarbiem līdz Debisī poētismam, no māsu Lilī un Nadjas Bulanžē krāsainajām harmonijām līdz Satī apcerīgajām pārdomām un Ravela enerģiskajām virāžām — tik dažāda atklāsies franču mūzika savā smalkumā un filigrānajās niansēs. Eleganta gada izskaņa, kas dzirkstī kā šampanieša burbuļi. 

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu