Brīvdabas izrāde ĒDENES DĀRZS

Svarīgi:
❗  Pirms izrādes skatītājus pie Botāniskā dārza kasēm sagaidīs kāds no "Dirty Deal Teatro" darbniekiem, kuram uzrādīsiet ieejas biļeti, personu apliecinošu dokumentu, kā arī derīgu Covid-19 sertifikātu (kas saņemts pēc vakcinācijas vai pārslimojot vīrusu). 
Biļetes iespējams iegādāties tikai Biļešu paradīzē! 

Izrādes apraksts:
Lindas Rudenes un Paulas Pļavnieces jaunā brīvdabas izrāde, kas notiks LU Botāniskajā dārzā un tapusi "Dirty Deal Teatro", ir stāsts par trīs kolorītiem kungiem, kuri ilgstoši mitinās pašvaldībai piederošā teritorijā. Katrs no viņiem šeit atradis savu personīgo paradīzi. Tomēr viss mainās, kad ierasti gauso kungu sadzīvi satricina negaidīta vizīte un “diena parastā” arvien vairāk sāk šķist kā “diena pastarā”. Vai kungi būs spējīgi glābt savu paradīzes zemi? Un vai mēs esam gatavi mainīt paradumus, lai glābtu savu paradīzi no bojāejas?

Izrāde tapusi sadarbībā ar biedrību “Zaļā brīvība” un reflektē par vides un klimata izmaiņu problēmām, kas mūs sagaida nākotnē, un notiek jau tagad. Lai vairāk iedziļinātos šajā tēmā, DDT un “Zaļā brīvība” pēc izrādēm piedāvā skatītājiem piedalīties sarunā, kuru vadīs kultūras žurnāliste un sabiedriskā darbiniece Eva Johansone.  Diskusija pēc katras izrādes ilgs aptuveni 40 minūtes. 
Organizācija “Zaļā brīvība” ar DDT sadarbojas Eiropas Savienības finansētā projekta ClimACT ietvaros. 

Aicinām ierasties no plkst. 18:00, lai pirms izrādes baudītu pastaigu pa Botānisko dārzu, kā arī atgādinām, ka izrāde norisināsies ārā jebkādos laikapstākļos. Ierosinām tiem izvēlēties piemērotu apģērbu. 

 
Nav gaidāmo pasākumu