Izzinoša ekskursija SIĻĶU BRĀĶIS

Izzinoša ekskursija  “Siļķu brāķis” ieved stundu garā, maģiskā stāstā par seno Liepāju, dēkām, romantiku un piedzīvojumiem. Ekskursija ir interaktīva gan bērniem, gan pieaugušajiem, veidota kā multimediju piedzīvojums stundas garumā, gida pavadībā. Ekskursija “Siļķu brāķis” norisinās kultūrvēsturiskā, senā noliktavā pašā Liepājas centrā.

Stāsts aizvijas 100 gadus senā Liepājas pagātnē, izdzīvojot kino un cirka noskaņas, ceļojumu uz Ņujorku un stāstu par siļķu brāķēšanas tradīcijām.

Ekspozīcijas idejas un scenogrāfijas autore – Ieva Kolosova. Par ekskursijas muzikālo noformējumu parūpējušies mūziķi Marta Kauliņa, Mārtiņš Zālīte, Anete Kozlovska un Ģirts Francis Ziemelis. Par smaržu – transpersonālā konsultante Jolanta Jaunzeme, iekārtojums tapis sadarbībā ar Šarmant events un māksliniecēm Andu Poikāni un Amāliju Andersoni  īpaši “Siļķu brāķim” radītiem autordarbiem. 


Ekskursija norisinās gida pavadībā, latviešu valodā. Apmeklētājus lūdzam ņemt vērā, ka ekspozīcija atrodas otrā stāvā ar šaurām trepēm.

Biļetes uz ekskursiju var iegādāties interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un ekskursijas norises vietā pasākuma dienā (Zivju iela 2A, Liepāja).


Ekskursijas cenas:
Pieaugušajiem*** – 7.00 eiro
Skolēniem (3-12 gadu vecumam), studentiem, pensionāriem, personām ar I un II grupas invaliditāti un pavadoņiem*** – 5.00 eiro
Bērniem līdz 3 gadu vecumam*** – bezmaksas
(***) Lūdzam ņemt vērā, ka, ievērojot pašlaik valstī noteiktos ierobežojumu atvieglojumus, ekskursijas, tāpat kā citus organizētus kultūras pasākumus, var apmeklēt visi apmeklētāji ievērojot 2 metru distanci un lietojot sejas maskas.
Organizē: SIA Rozīņu Rezidence

Uzziņām:
+371 25 654 578 Lelde

https://www.facebook.com/silkubrakis
[email protected]

 

 
Nav gaidāmo pasākumu