Latviešu kino DZIESMU SVĒTKI

Latvija ir unikāla zeme, kurā dzimst un dzīvo leģendas. Dziesmas, kas dzimušas izcilajās latviešu kinofilmās un jau kļuvušas par leģendām, šovasar mūs vienos  LATVIEŠU KINO DZIESMU SVĒTKOS.  Ar dzīvesprieku un degsmi, ar nostaļģiju un atmiņām, ar lepnumu un mīlestību par to tautas spēku, kas nes katru no mums un visus kopā nākotnē.

Šajās dziesmās ir kāds spēks, kas ļauj pārvarēt bailes, dziedina prātu un sasilda dvēseli. Būsim kopā -  vienā valodā, vienā ritmā, vienā dziesmā.

Koncertā izskanēs melodijas no tautā tik populārajām kinofilmām  Limuzīns Jāņu nakts krāsā, Vella kalpi, Mans draugs nenopietns cilvēks, Melnā vēža spīlēs, Dāvana vientuļai sievietei, Tās dullās Paulīnes dēļ, Īsa pamācība mīlēšanā, Likteņdzirnas, Emīla nedarbi, Elpojiet dziļi, Klāvs Mārtiņa dēls, Teātris, Vajadzīga soliste, Zvejnieka dēls, Maija un Paija, Sprīdītis, Spēle u.c   

Labāko latviešu kino dziesmu izlasi Dziesmu svētkos izdziedās Normunds Rutulis, Antra Stafecka, Anmary, Dainis Skutelis un instrumentālā grupa  - Juris Kristons, Aivars Gudrais, Modris LaizānsIvars Kalniņš.

 

Apmeklējot pasākumu, jāuzrāda Covid-19 sertifikāts, kurš apliecina, ka apmeklētājs (tai skaitā bērns) ir pabeidzis pilnu vakcinācijas kursu pret Covid-19 vai pārslimojis Covid-19 pēdējo 6 mēnešu laikā. Sertifikātu iespējams lejuplādēt vietnē www.Covid19sertifikats.lv. Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments, personalizēta biļete un derīgs sertifikāts. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

 
Nav gaidāmo pasākumu