RIEKSTUKALNS pacēlāja biļete ar rezervāciju.

Biļetes iespējams iegādāties tikai internetā. Biļešu rezervācija NETIEK veikta.

Riekstukalns ir lielākais slēpošanas kūrorts Baltijā un atrodas pavisam tuvu galvaspilsētai, apmēram 30 minūšu braucienā no Rīgas robežas, tāpēc ziemas priekus var baudīt ne tikai nedēļas nogalēs, bet arī darba dienas vakaros. Riekstukalna slēpošanas trases ir piemērotas gan pieredzējušiem slēpotājiem un snovotājiem, gan mierīgāku nobraucienu cienītājiem un arī tiem, kuri tikai nesen sākuši apgūt šos ziemas sporta veidus. Aicinām Tevi iepazīties ar Riekstukalna trasēm un atrast savējo!

Aicinām izvēlēties Jums visērtāko dienu un laiku, kurā izbaudīt ziemas priekus Riekstukalnā! Iegādājoties biļeti, Jūs automātiski veicat laika rezervāciju. Pēc laicīgas ierašanās kalnā, uzrādot iegādāto biļeti kasē, Jūs saņemsiet pacēlāja biļeti.

Iegādājoties biļetes apmeklētājiem obligāti jāiepazīstas ar “Riekstukalna” noteikumiem –www.riekstukalns.lv/lv/noteikumi

Apmeklējot slēpošanas bāzi "Riekstukalns", ir jāuzrāda derīgs Covid-19 vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, kā arī personu apliecinošs dokuments. “Riekstukalns” slēpošanas bāzē un pie tās teritorijas ir noteikta 2 metru distancēšanās no citām mājsaimniecībām. Pērkot biļetes, apmeklētājs pats ir atbildīgs par laika apstākļu piemērotības izvērtēšanu slēpošanas kalna apmeklējumam. Katrs apmeklētājs apņemas ievērot epidemioloģiskos drošības noteikumus un slimības simptomu gadījumā slēpošanas bāzi neapmeklēt.

 
Nav gaidāmo pasākumu