ZIEMASSVĒTKU DŽEZA KONCERTS / ZIEMAS PORTRETI. JĒKABSONE, CĪRULIS, MELBĀRDIS

Svarīgi!

Pamatojoties uz 01.12.2020. Ministru kabineta rīkojumu, kas paredz ārkārtējās situācijas pagarināšanu Latvijā līdz 11. janvārim, informējam, ka Ziemassvētku džeza koncerti “Ziemas portreti” tiek pārcelti uz 2021. gada decembri. Pasākuma datuma pārcelšanas gadījumā iegādātās biļetes būs derīgas! Ja mainīsies arī koncerta norises vieta, process būs citādāks. Orķestra "Rīga" administrācija ar katru klientu atsevišķi sazināsimies par turpmāko rīcību.

Koncertā piedalās:

Orķestris "Rīga"

Arta Jēkabsone – vokāls

Gustavs Melbārdis – vokāls

Edgars Cīrulis – klavieres

Diriģents Valdis Butāns

 

PROGRAMMĀ:

I daļā Edgara Cīruļa un Artas Jēkabsones jaundarbu cikls “Ziemas portreti” pūšaminstrumentu kameransambļiem, klavierēm un divām balsīm

II daļā Ziemassvētku dziesmas Orķestra “Rīga” pavadībā

 

 

Koncerta pirmajā daļā Jēkabsones un Cīruļa oriģinālmūzika tiks balstīta Hansa Kristiana Andersena pasakā “Sniega karaliene”, taču tā šo stāstu neatstāstīs, bet gan iedziļināsies tēlos, veidojot tiem iedomātus muzikālus portretus. Šajā muzikālajā stāstā būs iespēja sadzirdēt Gustava Melbārža un Artas Jēkabsones balsis, izdziedot dažādas melodiskās līnijas, pasakas fragmentus, kā arī Edgara Cīruļa niansēto klavierspēli. Muzikālo stāstu papildinās Orķestra “Rīga” kameransambļa tembrālie tēli Valda Butāna vadībā, kuri kopā uzburs intīmu, siltu un sirsnīgu gaisotni.

 
Nav gaidāmo pasākumu