Liepājas vasara Rundāles pilī. Kamermūzika Baltajā zālē

Viesošanās Rundāles pilī un dārzā Liepājas Simfoniskajam orķestrim ir ikvasaras tradīcija, un ikreiz jaunas skaņukrāsas ir orķestra programmās, kas gatavotas speciāli Rundālei.

Koka pūšaminstrumentu kvintets līdzinās putnu korim vasaras rītausmā — balsis vijas un mezglojas, tinas kamolā un plivinās vējā kā pats augstākās brīvības iemiesojums.

Liepājas SO spožo mūziķu sniegumā mums būs latviešu smalkmehāniķa Imanta Zemzara veltījums dižam kolēģim, dāņu meistara Nilsena mūzika jūras sāļumā un bangojumā, jauno Mocartu iedvesmojušā Londonas Baha vitālā, kristāliskā mūzika un ungāru izdompilnā komponista Farkaša versija par staltām un draiskām ungāru renesanses dejām.

 

Piedalās: Liepājas Simfoniskā orķestra pūšaminstrumentu kvintets

               Reinis LAPA / flauta

               Mārtiņš ZĀLĪTE /  oboja

               Kārlis CATLAKS /  klarnete

               Artis ZĒNS / fagots

               Ingus NOVICĀNS / mežrags

Programmā:

Imants ZEMZARIS - “Četras prelūdijas par Alfrēda Kalniņa tēmu”

Karls Nilsens - Pūšaminstrumentu kvintets

Johans Kristiāns BAHS - Kvintets Sibemolmažorā, Lerinca Kestlera (pārlikums pūšaminstrumentiem

Ferencs Farkašs - Senas 17.gadsimta ungāru dejas

 

--
Cita informācija:

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, invalīdiem, pensionāriem – 2,-EUR
  • Goda Ģimenes kartes īpašniekiem - 50%

 NB.  Apmeklējot koncertu, jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Cienījamie Liepājas Simfoniskā orķestra koncerta apmeklētāji!



Uz koncertu varat ierasties jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz mūsu rīkotajiem koncertiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana ieeja zālē tiek pārtraukta. 
Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru  pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš to saskaņojot ar Liepājas Simfonisko orķestri.

Pasākuma laikā var tikt veikta Liepājas Simfoniskā orķestra rīkota filmēšana un/vai fotografēšana. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un/vai filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos un reklāmas materiālos. Visas tiesības uz šādiem materiāliem un to izmantošanu pieder Liepājas Simfoniskajam orķestrim, kurš var tos izmantot pēc saviem ieskatiem jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, tai skaitā komerciālos nolūkos, (piemēram, DVD izdošanā), bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijas par iepriekš minēto apmeklētājam.

 

www.liepajassimfoniskais.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu