Bērnu radošās darbnīcas

Kultūras pils “Ziemeļblāzma” jūlija sākumā turpina laikmetīgajai mākslai veltītu un īpaši bērniem veidotu radošo nodarbību ciklu – “Ziemeļblāzmas mākslas stundas”, kas turpināsies visu 2020. gadu. 

“Lendārta darbnīcā” varēs uzzināt, kas īsti ir “Zemes Māksla” un kā to radīt. “Lendārts” ir monumentālās mākslas veids, kurā, izmantojot dabiskus materiālus ainavā tiek radītas instalācijas, kas saskaņojas un sadarbojas ar apkārt redzamo. Tieši šobrīd kultūras pils “Ziemeļblāzma” izstāžu telpās redzama šim mākslas veidam veltīta izstāde “Spēles Dieva dārzos”. Darbnīcas laikā bērni un vecāki tiks aicināti pamanīt kultūras pils “Ziemeļblāzmas” parka neparasto reljefu un atrast noslēpumainus stūrīšus, kur, izmantojot jau iepriekš sagatavotus dabas materiālus – akmeņus, neparastus zarus, ziedus un citas vasaras veltes, varēs tapt katra īpašais “Zemes Mākslas darbs.” Šī nodarbība norisināsies parkā, tāpēc lūdzam tās dalībniekus ģērbties atbilstoši laika apstākļiem.

  

Nodarbības laikā tiks fotografēts pasākuma publicitātes vajadzībām.

Pasākums norisināsies, ievērojot noteiktos ierobežojumus.

 

Biļetes uz bērnu radošo darbnīcu var iegādāties Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīze” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu