U.Marhilevičs, A.Andrejeva, I.Fomins ekskluzīvs koncerts uz Meinarda salas Ikšķilē

18.jūlijā plkst.18 un plkst. 21 par godu Ikšķiles 835.dzimšanas dienai pašā Daugavas vidū uz Meinarda salas norisināsies ekskluzīvs koncerts, kurā izcilā komponista Ulda Marhileviča skaistākās dziesmas izdziedās Aija Andrejeva un Ivo Fomins. Skatītāju skaits būs ierobežots; koncertu varēs baudīt sēdvietās.

Uz koncertiem varēs nokļūt ar plostu, kas uz salu no Ikšķiles pludmales Meinarda piestātnes dosies plkst.16.30 un 17.30. uz pirmo koncertu un plkst.19.30 un 20.30 uz otro koncertu. Maksa par braucienu turp un atpakaļ ir iekļauta koncerta biļetes cenā.

«Tas ir patiess pagodinājums – koncertēt tik romantiskā un vēsturiskā vietā! Lai kur šajos gados esmu koncertējis, uz Meinarda salas to darīšu pirmoreiz,» atzīst Uldis Marhilevičs.

Svētā Meinarda sala Ikšķilē uzskatāma par vietu, no kuras pirms vairāk nekā 800 gadiem sākusies kristietības izplatība Latvijā (tolaik gan tā vēl nebija sala). 1185. gadā pirmais baltu cilšu katoļu misionārs un bīskaps Meinards kopā ar Gotlandes meistariem uzcēla pirmo mūra celtni Latvijā un Baltijā – Ikšķiles baznīcu.

Koncertu atbalsta Ikšķiles novada pašvaldība.

 

Vairāk informācijas: +371 29131458

 
Nav gaidāmo pasākumu