Koncertu cikls MŪDA - mūzika dabā. Kristīne Kārkle-Kalniņa un Marts Kristiāns Kalniņš

Vasaras saulgriežos - 20. jūnijā saulrietā un 21. jūnijā saullēktā Valmierā notiks koncertcikla “MŪDA” koncerti stihijas Uguns zīmē kopā ar mūziķiem Kristīni Kārkli-Kalniņu un Martu Kristiānu Kalniņu.

Koncertu cikls “MŪDA” – mūzika dabā – aizsākās 30. maijā, kad stihijas Zeme zīmē mežā pie Daliņu pludmales aizritēja pirmais koncerts kopā ar izcilo dziedātāju un komponisti Lindu Leen un ģitāras virtuozu Rihardu Lībieti. Koncertciklā “MŪDA” būs četri koncerti, katrs veltīts kādai no četrām stihijām. Zeme, uguns, gaiss un ūdens – katram no šiem spēkiem ir sava skaņa un klātesamība ikdienas dzīvē.

Koncerti Vasaras saulgriežos - 20. jūnijā plkst. 21.30 un 21. jūnijā plkst. 06.30 notiks atpūtas bāzē “Baiļi”. Koncerti būs veltīti dabas stihijai Uguns – stihijai, kas savieno Zemi un Debesis. Uguns ir dzīvības simbols, kas izstaro gaismu pasaulei. Šī stihija latviešu kultūrā vienmēr bijusi klātesoša gan gadskārtu, gan ģimenes godos - ugunij mēs pateicamies, ugunij mēs lūdzam, pie uguns mums ir silti. Vasaras saulgrieži ir laiks, kad saule debesu jumā ir visaugstāk, daba ir pilnbriedā un cilvēks saplūst ar to vienā veselumā. Smelsim spēku un enerģiju, aizdegsim savu iekšējo uguni saulrieta un saullēkta koncertos kopā ar mūziķiem Kristīni Kārkli-Kalniņu un Martu Kristiānu Kalniņu, lai varam starot, sildīt, mīlēt un dalīties sirds siltumā!

Nākamie koncertu cikla “MŪDA” koncerti notiks 18. jūlijā (stihija Gaiss); 29. augustā (stihija Ūdens). Koncerti būs muzikāls baudījums kultūras gardēžiem, kura laikā izvēlētā zaļā zona pati kļūs par jaunu, vēl neapgūtu skatuvi un vienlaikus - skaistu ainavisko scenogrāfiju. Pasākuma apmeklētāju sagaida gan muzikāls piedzīvojums, gan arī dabas radītu smaržu un sajūtu piepildīts notikums. 

Pasākuma biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzē” elektroniski www.bilesuparadize.lv un “Biļešu paradīze” kasēs. Biļešu skaits ierobežots. Koncerti notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

 

Informācija apmeklētājiem:

Aicinām padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Pasākuma norises vietā darbosies kafejnīca. Sēdvietas pasākuma vietā būs nodrošinātas. Pasākuma ilgums: 1 stunda.

Koncertu ciklu “MŪDA” organizē Valmieras Kultūras centrs.

 
Nav gaidāmo pasākumu