Trīs Raimondi / Koncertprogramma ar slavenajiem Latvijas mūziķiem Raimondu Paulu, Raimondu Ozolu, Raimondu Macatu.

Projekta apraksts:

Koncertu programma

“Trīs Raimondi”

ar slavenajiem Latvijas mūziķiem

Raimondu Paulu, Raimondu Ozolu, Raimondu Macatu.

            Gandrīz katru gadu pazīstamais Latvijas vijolnieks Raimonds Ozols piedāvā Latvijas klausītājiem jaunu, oriģinālu, augsti profesionāla līmeņa koncertprogrammu.

                2019.gadā, atzīmējot savu 55-o jubileju, viņš kopā ar saviem draugiem Mārci Auziņu (ģitāra), un Raimondu Macatu (čells, taustiņinstrumenti un mutes harmonikas) sagatavoja instrumentālo programmu ar  komponistu  N. Paganini un A. Piazollu skaņdarbiem, kura saņēma ļoti augstu klausītāju novērtējumu.

                2020.gadā Raimonds Ozols kļuva par jauna muzikālā projekta “Trīs Raimondi” iniciatoru. Kā rezultātā tapa jauns albums ar Maestro Raimonda Paula mūziku Raimonda Macata oriģinālajos aranžējumos tieši šim muzikālajam sastāvam.

               2022. gada pavasarī un rudenī beidzot pēc 2 gadu pandēmijas izdevās realizēt šī projekta 6 koncertus un prezentēt jauno albumu. Koncerti noritēja ļoti sekmīgi un tika pieņemts lēmums organizēt noslēguma koncertu 2022.gada 28.decembrī pl. 19:00 Ogres kultūras centrā.  

Koncertā piedalīsies arī citi pazīstami Latvijas mūziķi:

Mārcis Auziņš (ģitāra)

Oskars Sproģis (bass)

Ainis Zavadskis (sitamie instrumenti)

Koncerta pirmajā daļā skanēs fragmenti no Raimonda Ozola jubilejas programmas ar N. Paganini un A. Piazollu mūziku.

Koncerta otrajā daļā Raimonda Paula brīnišķīgā mūzika iegūs jaunu, unikālu skanējumu un pārsteigs Latvijas publiku ar Maestro vienreizējo talantu šī oriģinālā muzikālā kolektīva izpildījumā.

Koncerta programma ir izvēlēta plašai klausītāju gaumei un izpildītāji sola emocionālu baudījumu visiem, jo koncerta satura veidošana un muzicēšana ir sirds darbs, pirmkārt, pašiem mūziķiem.

https://www.youtube.com/watch?v=VTcaABiTqbs 

Koncertā Ogres Kultūras centrā uzstāsies arī  Raimonda Paula jaunatklātais talants - dziedātāja Paula Saija.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/performance/19874

Pasākuma laikā darbosies BĒRNU ISTABA, vairāk informācijas šeit: http://okultura.lv/ogres-novada-kulturas-centra-tiek-atklata-bernu-istaba/

Organizators: SIA “BRIG”

 
Nav gaidāmo pasākumu