Brīvdienu mūzika 2020. Piazzolla, Lācis, Tango

 Klausītājiem, kuri iegādājušies biļetes vai abonementus uz Brīvdienu mūzikas koncertiem, piedāvājam apmainīt iepriekš iegādātās biļetes Dzintaru koncertzāles kasē katru dienu no plkst. 10.00 - 17.30 bez brīvdienām (pārtraukums no 14.00 līdz 14.30). Tālrunis uzziņām: +371 67762005. Informējam, ka sakarā ar valstī spēkā esošajiem ierobežojumiem, Dzintaru koncertzāles sēdvietu izkārtojums ir mainīts. 

Piedalās: LNSO stīgu kvartets (Sandis Šteinbergs, vijole, Raimonds Melderis, vijole, Arigo Štrāls, alts, Ainārs Paukšēns, čells, Raivo Ozols, kontrabass), Atrūrs Noviks, (akordeons), koncerta vaītājs Jānis Ozols.

Koncerta ilgums 1 stunda 15 minūtes.

Nesteidzīgā brīvdienu atmosfērā diriģents Jānis Ozols veidos sarunu ar mūziķiem, ļaujot skatītājiem ne tikai klausīties dzirksteļojošās mūzikas skaņas, bet arī labāk iepazīt talantīgo mākslinieku personības. Stundu ilgajos “Brīvdienu mūzikas” koncertos gaidām klausītājus, kuri vēlas apmeklēt koncertus nesteidzīgā brīvdienas atmosfērā dienas gaišajā laikā, apvienojot to ar jauku pastaigu gar jūru un nesteidzīgu brīvdienu maltīti Dzintaru koncertzāles restorānā “Maestro”.

Brīvdienu Mūzika. Skaistākās operu ārijas
No sākotnējā 22.03.2020 pārcelts uz 27.09.2020
14:00 un 17:00

Brīvdienu Mūzika. Piazzolla, Lācis, Tango
No sākotnējā 26.04.2020 pārcelts uz 25.10.2020
14:00 un 17:00

Brīvdienu Mūzika. Aija Vītoliņa, Ieva Kemlere. Spāņu mūzika un dejas
No sākotnējā 24.05.2020 pārcelts uz 29.11.2020
14:00 un 17:00

Dzintaru koncertzālē koncerti norisinās īpaši drošos apstākļos

 

Šajos sarežģītajos apstākļos Dzintaru koncertzāles darbinieki īpaši rūpējas par visu klausītāju un mākslinieku drošību. Sadarbībā ar  Slīmību Profilakses un kontroles centru, ir ieviesti visstingrākie piesardzības pasākumi. Koncetzāles apkalpojošais personāls ir īpaši sagatavots, lai rūpētos par apmeklētāju drošību. Pirms katra koncerta, starpbrīdī un pēc koncerta visas publiski pieejamās vietas tiek vēdinātas un dezinficētas. Publiskajā zonā ir pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi. Visiem koncertu apmeklētājiem ir personalizētas sēdvietas, ievērojot nepieciešamo distanci.

 

Koncertzāles administrācija atgādina:

  • koncertzāles telpās pirms koncerta, stapbrīdī un pēc koncerta jālieto sejas maskas un jāievēro 2 metru distance. Klausītājiem, kuri, kādu iemeslu dēļ bus ieradušies bez sejas aizargmaskām, koncertzāle nodrošinās vienreizlietojamās sejas maskas,
  • koncerta laikā sejas maskas nav nepiecišamas,
  • ja pirms koncerta ameklējuma ir slikta pašsajūta, lūdzam palikt mājās,
  • apmeklētāji ar paaugstinātu ķermeņa temperatūru, koncertzāles telpās netiks ielaisti.

Dzintaru koncertzāle aicina ievērot visus piesardzības pasākumus, lai arī turpmāk mums visiem būtu iespēja baudīt izcilus koncertus, pasaulē atzītu mūziķu izpildījumā.

 
Nav gaidāmo pasākumu