Inese Galante SUMMERTIME jubilejas festivāls / KUSTURICA & The No Smoking Orchestra / Balkānu un čigānu mūzika, pankroks, pasaules mūzika

Kusturica & The No Smoking Orchestra (Serbija)

Balkānu un čigānu mūzika, pankroks, pasaules mūzika

Emirs Kusturica – mūsdienu varonis, ar kuru iepazīstināt nav nepieciešams. Viņa milzīgais talants un nestandarta skatījums uz pasauli izpaužas ne tikai viņa veidotajās ģeniālajās kinofilmās, bet arī viņa unikālajā un kolorītajā mūzikā.

Ar dedzīgo rokenrola, Balkānu pankroka, folkdžeza, čigānu motīvu, turku maršu un aziātisko melodiju sajaukumu Kusturica savas dzimtenes kultūras kodu nodod tālāk pārējai pasaulei. Šo žilbinošo Balkānu kolorītu, kam raksturīga atvērta sirds un spēja patiesi priecāties, brīvības mīlestība un stiprs gars, miljoniem Kusturicas piekritēju visā pasaulē var izjust, pateicoties viņa neordinārajai personībai un pasakainajiem koncertiem, kas tiek atskaņoti kopā ar kolektīvu The No Smoking Orchestra, kurā pats Kusturica spēle basģitāru un dažreiz arī uzstājas kā solists.

7.augustā, Dzintaru koncertzālē, Emira Kusturicas un The No Smoking Orchestra koncerta dzirkstošā Balkānu enerģija pārklās visus festivāla "Summertime – aicina Inese Galante" viesus ar pozitīvu emociju vilni.

Sīkāk par mūziķiem:

http://new.thenosmokingorchestra.com/

http://www.kustu.com/

 
Nav gaidāmo pasākumu