Bačatas dejas Ziemeļblāzmā

2020. gada 7. martā no plkst. 19.00 līdz plkst. 24.00 Kultūras pils "Ziemeļblāzma" Lielajā zālē norisināsies Bačatas deju pasākums.

Pasākuma programma:

12:00-18:00 Bačatas treniņi, mēģinājumi bačatas studentiem un šova dalībniekiem, labāko vietējo un starptautisko pasniedzēju vadībā.
19:00-21:00 Bačatas pamatu nodarbība iesācējiem – tādiem dejotājiem, kas nekad nav dejojuši.

Turpinājumā - atnākušie balles viesi iemācīcies bačatas pamatsoļus, kurus izdejos mūzikā – bačatas ritmos. Pasniedzēji rādīs un stāstīs svarīgākās lietas. Pasniedzēji ir sagatavojuši speciālu kombināciju, kuru visi kopā nodarbības laikā apgūs.
Pasākuma mērķis ir panākt, lai pāri jau pastāvīgi mūzikas ritmā varētu nodejot pamatsoli. Nodarbību vadīs vadošais bačatas pasniedzējs Latvijā un “Bačata Rīga” vadītājs Artūrs Bernis. Asistēs talantīgā dejotāja un sieviešu plastikas trenere bačatā - Katya (Катерина Костюченко no Ukrainas).

21:00-24:00 Sociālā balle, kas paredzēta visu līmeņu dejotājiem - arī iesācējiem. Instruktori būs pieejami balles laikā, ja rodas jautājumi par tehniku vai pamatsoļu dejošanu.

Pasākums norisinās sadarbībā ar deju studiju "Bačata Rīga".
Biļetes Eur 5 pieejamas Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.
Pasākuma laikā tiks fotografēts un filmēts ar nolūku popularizēt bačatas deju un kultūras pili "Ziemeļblāzma".

 
Nav gaidāmo pasākumu