Muzikāla izrāde bērniem / Un atkal PIFS

Labsirdīgais stāsts par draudzību, kas vienmēr uzvar, un nemirstīgo atklāsmi - nedari otram to, ko pats sev negribētu, tiks izspēlēts Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”. Stāsta laikā jūs sastapsiet jauko sunīti Pifu, nebēdnīgo kaķi Herkulesu, krustmāti Agati, krustētiņu Tontonu, Dudū un citus varoņus. Izrāde būs īpaši atraktīva, jo tajā tiks aicināti iesaistīties arī skatītāji.

Izrāde ir klasika - tētiem un mammām atsauks mīļas atmiņas, jo uz skatuves varēs redzēt iemīļotos Latvijas Jaunatnes teātra aktierus – Jāni Kirmušku, Pēteri Šogolovu, Lailu Kirmušku, Edgaru Liporu, Vitu Baļčunaiti un Sandi Begholdu. Skanēs visiem pazīstamās un iemīļotās dziesmas ar Ivara Vīgnera mūziku un Jāņa Petera dzeju, savukārt izrādes libretu ir veidojis Ivars Lūsis.

 

Izrādes ilgums pusotru stundu. Ieeja zālē no plkst. 18.30.

 

Biļetes Eur 8.00 – 12.00 pieejamas kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā, “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv

Bērni līdz piecu gadu vecumam, sēžot mammai vai tētim klēpī (neaizņemot papildus sēdvietas), izrādi varēs noskatīties bez maksas. Bērniem no 6 gadu vecuma biļetes cena  8Eur. 

 
Nav gaidāmo pasākumu