REPUBLIKAS TŪRE 2020 - ansis, Singapūras Satīns, Edavārdi un Prusax

Vieni no aktualākajiem Latvijas hiphop māksliniekiem - ansis, Singapūras Satīns, Edavārdi un Prusax aicina uz lielkoncertu sēriju lielajās Latvijas pilsētās - Republikas Tūre 2020.

2020. gadā aktuālie Latvijas repa izpildītāji dosies pie saviem klausītājiem uz Madonu un Jelgavu, kur notiks četri koncerti katra pasākuma ietvaros. Aizvadītājos gados vienas no straumētākajām Latvijas dziesmām un izpildītājiem digitālajās platformās kā “Spotify”, “Youtube” un citās bija ansis - "Zemes Stunda" (piedaloties Kristīne Pāže) un albums “Balzams”, Singapūras Satīns - "Piedzedzini Mann", "Pārāk jauna" un daudzi citi ieraksti, Edavārdi - "Viss Ir Sarežģīti" (piedaloties Kristīne Prauliņa), "Pa Apli" un "Labirints" (kopā ar Very Cool People, ansi un Kristīni Prauliņu) un Prusax - "Pirmais Līgā" un "Repa Spēles Terorists". Pateicoties klausītāju interesei jau otro gadu četri pašmāju repa izpildītāji satiksies vēl plāšākā hiphopa mūzikas turnejā “Rep-publikas” jeb Republikas Tūrē 2020.

ansis, Singapūras Satīns, Edavārdi un Prusax viesosies Jelgavas koncertzālē Mītava 12. septembrī un Madonas Kultūras namā 19. septembrī. Koncerta programmā ir gan repa izpildītāju aktuālākās dziesmas, gan populārākie hiti. Biļetes uz koncertiem iegādājamas visās Biļešu Paradīze tirdzniecības vietās Latvijā, digitāli www.bilesuparadize.lv un koncertu norises vietās.

ansis

Vairāk kā desmit gadu laikā saistīts ar un/vai ņēmis dalību tādos projektos kā PKI (Skutelis, Edavārdi, KasPis, Arčijs, Eliots, 181h, AKE), Riekstu Armija (Edavārdi, Arčijs), Kreisais Krasts, Ritmiskās Runas, Lāzeri, [KjP], Netīrās cilpas un Dirty Deal Audio, piedalījies daudzu repa ierakstu veidošanā un sadarbojies ar lielāko daļu atzītāko latviešvalodīgo reperu buķetes. 2013. gadā izdevis "Dekadansi" (1. un 2. daļu) un kopā ar Oriole radījis #HIMNAS. 2017. gadā izdevis savu jaunāko un kritiķu augsti novērtēto albumu "Balzams".

Singapūras Satīns

Latvijas repa supergrupa. Kopš apvienības aizsākumiem 2015. gadā grupas ieraksti sasnieguši galvu reibinošus panākumus interneta straumēšanas servisos un uz Latvijas festivālu skatuvēm. 2019. gada vasarā izdevuši otro albumu "Singapūras satīns 2: Ne jau atkal" un ar dziesmu "Piedzedzini Mann" sasnieguši Latvijas mūzikas topu virsotnes.

Edavārdi

Edavārdi ir jauns cilvēks un latviešu repa izpildītājs, kurš ir tikai sava ceļa sākumā. Albumi: “Izlaušanās” (2010.),“ Es Esmu Šeit” (2013), “Galvaskauss” (2015.), “Īstas Acis” (2017.) ”Ghetto Brīvrunu batla” uzvarētājs.

Prusax

Prusax ir repa jaunās skolas izpildītājs - viens no straumētākajiem Latvijā. Savu pirmo ierakstu izdevis vien 2016. gadā. 2019. gadā izdeva savu pirmo albumu "A+".

Koncerti ir bez vecuma ierobežojumiem. Koncertos vietu skaits ir ierobežots.

 
Nav gaidāmo pasākumu