Mārtiņš Ruskis Raimonds Pauls koncertprogrammas un dziesmu albuma PIPARMĒTRU TĒJA prezentācijas koncerts

“Piparmētru tēja” ir lielisks koncerts tiem, kam patīk latviešu sentimentālā mūzika – šī vārda vislabākajā nozīmē. Romantiskas dziesmas, laba, vīrišķīga balss, ausij tīkamas melodijas un vārdi ir kā radīti tam, lai ļautos sapņainajai sajūtai, kādu dod iekurts kamīns, silts pleds un krūze piparmētru tējas kādā aukstākā pievakarē.

Latvijā nav daudz cilvēku, kas seko jaunajiem latviešu populārās mūzikas izpildītājiem tik rūpīgi, kā to dara Raimonds Pauls. Gandrīz ikvienam populāram dziedātājam vai dziedātājai repertuārā ir Raimonda Paula dziesmas, bet nebūt ne visiem komponists radījis savu programmu. Tagad labi zināmiem vārdiem pievienojas jauns – Mārtiņš Ruskis.

Mārtiņš ir Latvijas Radio 2 ētera balss, dziedātājs, mūziķis, viņš ir vairāku Latvijas un citu valstu vokālistu konkursu laureāts.

Mārtiņš Ruskis: “Kopš bērnības, kad sapratu, ka varu un gribu dziedāt, kopīga uzstāšanās ar Raimondu Paulu ir mans lielais mūža sapnis, kas tagad piepildās. Tātad – vajag sapņot! Jaunajā programmā ir dažas jau iepriekš klausītājiem zināmas dziesmas, gan jaunas melodijas, par kurām esmu ļoti pateicīgs Raimondam Paulam un Guntaram Račam.”

Guntars Račs: “Priecājos, ka izdevās realizēt šo projektu, jo uzskatu Mārtiņu par ļoti perspektīvu dziedātāju, kuram piemīt patiešām sulīgs un vīrišķīgs tembrs. Viņam ir nepieciešamā dzīves pieredze, lai saprastu, par ko viņš dzied, balss ir noslīpēta un skatuviskā pieredze ir aizvedusi līdz sadarbībai ar Maestro.”

Raimonds Pauls: “Cerēsim, ka šīs dziesmas radīs atsaucību klausītājos. Mums taisni šī latviešu populāro dziesmu solistu niša šobrīd ir diezgan tukša. Šķiet, ka viņš varētu tur ieņemt savu vietu. Es novēlu Mārtiņam panākumus!”

Mārtiņa Ruska programmas “Piparmētru tēja” īpašajā prezentācijas koncertā uz skatuves būs maestro Raimonds Pauls, kā arī pavadošā grupa – Juris Kristons, Jānis Kalniņš, Modris Laizāns, Edijs Šimiņš, arī dziedātājas Olga Stupiņa, Inta Gudovska, Anita Levša.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu