SAPNIS multimediāls brīvdabas fantāzijas uzvedums

Siguldas pilsdrupu estrādē atdzīvojušies Elitas Patmalnieces darbi.

2019. gada 13. decembrī Siguldas pilsdrupu estrādē tika atklāts multimediālais brīvdabas uzvedums “Sapnis”. Tajā, izmantojot video projekciju, gaismu, lāzeru un skaņas sintēzi, atdzīvosies mākslinieces Elitas Patmalnieces darbi. Uzvedums “Sapnis” apmeklētājiem būs pieejams decembra nedēļas nogalēs.

Mākslinieces Elitas Patmalnieces darbi vērotājam ļauj iegrimt tajos, saplūst ar darbu un iejusties neparastā nomoda sapņu pasaulē. Mākslinieces iespaidīgā krāsaino un dzīvespriecīgo darbu kolekcija ir kļuvusi par pamatu iespaidīgam video stāstam - to papildinās gaismas, lāzeri, dūmi un dažādi speciālie efekti. “Es esmu pārliecināta, ka cilvēkiem viss šis šķitīs trakoti interesanti. Gribu, lai viņi pēc uzveduma dodas projām uzlādēti, priecīgi par dzīvi un aizmirst drūmo ziemu un tumsu. Dzīve taču ir tik skaista un interesanta,” par uzvedumu saka Elita.

Fantāzijas uzvedumā “Sapnis" Nomoda dāma Franciska un Sapņu pavēlnieks Augusts aicinās skatītājus doties projām no virspusējas nedzirdēšanas, neieklausīšanās, tukšu pļāpu un ikdienu apsēdušo sīkumu pasaules.

Brīvdabas fantāzijas uzvedums “Sapnis" skatāms Siguldas pilsdrupu estrādē no 13. decembra, vakaros, plkst. 17.00, 18.30 un 20.00. Uzveduma ilgums būs 40 minūtes. Biļetes iepriekšpārdošanā pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs. Sākotnējā ieejas biļešu cena 7 eiro, pasākuma dienā biļešu cena būs 15 eiro. Vairāk informācijas par uzvedumu: http://uzvedums-sapnis.lv, īpašie piedāvājumi uzveduma “Sapnis” apmeklētājiem Siguldā - http://uzvedums-sapnis.lv/piedavajumi/.

 
Nav gaidāmo pasākumu