Rēzija Kalniņa un Kaspars Zemītis koncertā Ārpus laika kupolmājā

Rēzijas Kalniņas un Kaspara Zemīša mūzikas programma “Brīdis pēc vakariņām”
Šajā dzejas un mūzikas svētdienas pēcpusdienā, Rēzija Kalniņa lasīs Rudītes Losānes dzeju, kuras muzikālo ietērpu ar ģitāras solo izspēlēs Kaspars Zemītis.
"Sieviete ir Dieva rakstīta vēstule vīrietim, kas jāizlasa līdz galam, līdz mūža galam"," tā dzejnieces vārdiem programmu ieskicē Rēzija Kalniņa.
Par pasākuma formātu, kurā mierpilnā gaisotnē skanēs ģitāra, dažas dziesmas un dzeja, kas uzrunājusi viņas pašas sirdi, aktrise saka šādi: “Tā ir šī vajadzība pēc intimitātes un tādas sirds atkailinātības. Jā, laikam vārds "intimitāte" ir visprecīzākais."
Rudītes Losānes dzejas krājums pie Rēzijas Kalniņas nonāca kā Ziemassvētku dāvana. "Viņa uzdāvināja savu jauno grāmatiņu, un tad es to vienkārši "apēdu". Katrs dzejolis uz mani tik ļoti atsaucās, tik ļoti uz katru dzejoli reaģēja mana sirds un dvēsele. Tad es uzrunāju Kasparu Zemīti, jo mani viņš ārkārtīgi imponē gan kā personība, gan kā mūziķis. Viņš uzreiz atsaucās. Protams, es viņu esmu iepazīstinājusi ar izvēlētajiem dzejoļiem, mēs gribam sajust, ko tā dzeja saka un kā Kaspars kā mūziķis reaģē pretī," saka Rēzija Kalniņa.
Koncertā piedalās: Rēzija Kalniņa un Kaspars Zemītis.

Koncerts vienā daļā bez starpbrīža.
Ārpus laika vērs durvis stundu pirms koncerta. Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodas pirms un pēc koncerta. Viesi varēs uzkavēties pasākumā vietā arī pēc koncerta, baudot uzkodas un dzērienus.
Iegādājoties biļetes uz pasākumiem Ārpus laika kupolmājā un tajos piedaloties, pasākuma dalībnieki ir informēti, ka publicitātes nolūkos var notikt pasākuma filmēšana un fotografēšana, un pasākuma dalībniekiem nav iebildumu pret to, kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu pasākuma vietas publicinātes nolūkos.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu