Inese Galante un draugi ZIEMASSVĒTKU PRELŪDIJA 2019

Ineses Galantes fonds aicina uz “Ziemassvētku prelūdiju”

Atkal tuvojas brīnišķīgais Ziemassvētku muzikālo piedzīvojumu laiks. Ineses Galantes fonds mūzikas cienītājiem dāvina koncertu “Ziemassvētku prelūdija”. Šogad tas notiks 14.decembrī, kā ierasts, Latvijas galvaspilsētas pērlē – majestātiskajā Rīgas Doma baznīcā. Uz skatuves kopā ar operas dīvu Inesi Galanti kāps viņas draugi un kolēģi – mūziķi: kontrtenors Sergejs Jēgers, pianists Andrejs Osokins, komponists un ērģelnieks Aivars Kalējs, kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas zēnu koris diriģenta Romāna Vanaga vadībā, kā arī visspilgtākie jaunie konkursa Ineses Galantes talanti dalībnieki.

“Cik brīnišķīgi, ka ir tradīcijas, kuras atkārtojas gadu no gada. Decembrī mēs vienmēr priecājamies apmeklēt mīļoto pilsētu un atkal satikties ar jums, draugi. Jo “Ziemassvētku prelūdija” man vienmēr ir jauku tikšanos un mūzikas laiks, kā arī prieks redzēt smaidīgas, laimīgas sejas, dzirdēt sirsnīgus novēlējumus un sajust emocionāli tuvu cilvēku dvēseles siltumu,” par sajūtām, ko rada gaidāmais koncerts, pastāstīja Inese Galante.

Kā ierasts, vakara programma būs piesātināta. Rīgas Doma īpašajā svētku atmosfērā koncerta viesi dzirdēs gan virtuozu iemīļoto Ziemassvētku melodiju izpildījumu, gan klasikas interpretācijas, gan arī daudz citu pārsteigumu.

 
Nav gaidāmo pasākumu