Guntars Račs, bet bet, Saldās sejas, Ivo Fomins un citi. Jaunās grāmatas “Mīlestība ir” atvēršanas svētku koncerts

 

Pirms diviem gadiem “Dzintaru koncertzālē” notika Guntara Rača grāmatas “365” svētku koncerts, kurš pulcēja lielu klausītāju skaitu un daudzas pašmāju zvaigznes. Tas bija neaizmirstams vakars. Tāds, kuru gribas atkārtot! 

 Šogad 22. augustā dzejnieks un mūziķis izdod jaunu grāmatu “Mīlestība ir”, kura pirmo reizi būs pieejams tieši koncerta dienā un tikai “Dzintaru koncertzālē”.

Pats autors būs sastopams un sniegs autogrāfus gan pirms, gan arī pēc koncerta. 

Grāmatai komplekā lidzi nāk arī CD ar 15 Guntara dziesmu akustiskajām versijām Intara Busuļa, Ivo Fomina, Zigfrīda Muktupāvela, paša autora un citu solistu izpildījumā. Šis CD nebūs pieejams atsevišķi un to var iegūt tikai kopā ar gramatu.

 Koncerta pirmajā daļā savu pirmā albuma “Klausieties visi” koncertprogrammu atrādīs Guntara jaunais muzikālais projekts “Saldās sejas”, kurā muzicē Tomass Kleins, Andris Alviķis, Uģis Tirzītis un daudzsološie jaunie solisti Katrīna Bindere un Jānis Narkevics Juniors.

Viņiem pievienosies īpašie viesi – Mārtiņš Ruskis, Kristena Cīrule, Normunds Jakušonoks un Ivo Fomins, kura vārds vairs komentārus neprasa. Būs vairāki pirmatskaņojumi, muzikāli pārsteigumi, atraktīvi dzejas lasījumi un jautri stāsti!

 Koncerta otrajā daļā priekšnesumu sniegs viena no visu laiku pazīstamākajām latviešu grupām “bet bet”, kura uz skatuves kopā ir jau 28 gadus, izdevuši 11 studijas albumus, nospēlējuši simtiem koncertu, saņēmuši neskaitāmus apbalvojumus un iekarojuši radiostaciju topu virsotnes. Grupa izpildīs savu labāko dziesmu programmu, kurā tiks iekļautas arī vairākas jaunas Maestro Raimonda Paula dziesmas ar Guntara Rača vārdiem.

 Jūs viennozīmīgi sagaida muzikāli augstvērtīgs, azartisks un sirsnīgs vakars ar daudziem patīkamiem pārsteigumiem!

 

 
Nav gaidāmo pasākumu