Chris Noah Latvijas Nacionālajā bibliotēkā

Chris Noah koncerts Latvijas Nacionālajā bibliotēkā trešdien, 13. februārī plkst. 20:00 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē. Ieeja koncertā jau no plkst. 19:00. 

Šis būs līdz šim lielākais mūziķa solo koncerts, kurā tiks apkopota līdz šim izdotā daiļrade, kā arī dziesmas, kas vēl nav sasniegušas plašāku publiku. Starp mākslinieka zināmākajām dziesmām ir 2017.gada singls “Spark”, kas iekļuva Latvijas lielāko radiostaciju topos, debijas singls “Had It All”, kā arī 2018. gadā izdotās dziesmas “Fall Through” un “River”, kas īpašu uzmanību izpelnījušās no ārzemju mūzikas pazinējiem.

2018. gadā izdotās dziesmas izcēlušas mūziķi kā vienu no šī brīža aktuālākajiem jaunajiem māksliniekiem. Singls "River" ir klausīts vairāk kā 280 000 reižu vietnē youtube, savukārt singls “Fall Through” iekļauts vairākās prestižās ārzemju mūzikas listēs, no kurām viena ir noklausīta vairāk kā miljons reižu.

2018. gadā mūziķis  Chris Noah tika nominēts kā “Gada debija” Latvijas mūzikas gada balvā, uzstājās lielākajos Latvijas festivālos, kā arī tika uzaicināts iesildīt mākslinieci LP (Laura Pergolizzi) Arēnā Rīga.

Biļešu cenas : 10EUR, 12 EUR, sākot no janvāra - 15EUR. 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu