TEĀTRIS IR VISUR KULDĪGĀ / Mazas Muzikālas pasakas

Izrāde ģimenēm. 

No Kuldīgas Kultūras centra uz Padures muižu un atpakaļ kursēs festivāla autobuss! Autobusa maksa iekļauta izrādes biļetē!

Izrādes garums: 1h

Mary Zhang, Karīna Tatarinova & mūziķi “Plenēra apvienība”

“Mazas Muzikālas Pasakas” radoša un muzikāla trio izpildījumā - aktrise Karīna Tatarinova, trompetists Jānis Ivuškāns un perkusioniste Marta Kauliņa stāstīs vispatiesākos stāstus un pasakas. Lauva Bonifācijs, kuram garšo banāni. 3 populāri rukši, prinči un princeses... Un dziesmas - zināmas un pirmo reizi dzirdētas. Stāstīsim pasakas, muzicēsim un dziedāsim visi kopā!

Par trio:

Karīna Tatarinova - aktrise, mūziķe. Spēlējusi Latvijas Nacionālajā teātrī, Teātra Observatorijā, piedalījusies Dirty Deal teatro un Ģertrūdes ielas teātra izrādēs. Filmējas un koncertē ar mūziķiem “Plenēra apvienību”. Veidojusi režiju un producējusi vairākus mūzikas un audiostāstu diskus. Pašreiz - Liepājas teātra aktrise. Patīk ieskaņot (dublēt) un arī skatīties multiplikācijas filmas un doties ceļojumos.

Jānis Ivuškāns - Liepājas Simfoniskā orķestra trompetists, mūziķis, trompetes spēles pedagogs, Melngaiļskolas bigbenda vadītājs, kā arī dažādu citu ansambļu vadītājs. Aranžētājs un komponists, mīl džezu un labus stāstus…

Marta Kauliņa- Liepājas Simfoniskā orķestra perkusioniste, mūziķe. Bieži uzstājas kā soliste dažādos projektos. Vibrafons, ksilafons un bungu vālītes ir uzticamie pavalstnieki viņas karaļvalstī.

Hong Ge Zhang (Mary) ir licencēta pilsētu dizainere no Ķīnas. Viņai ir vairāk nekā 25 gadu pieredze pilsētu dizaina un arhitektūras projektos Ķīnā, kā arī citās valstīs. Izglītību ieguvusi, studējot Pekinas Civilās inženierijas un arhitektūras universitātē, kā arī Šenženas universitātē. Vairāk nekā 10 gadus izglītojusies un ieguvusi pieredzi ķīniešu mākslā pie meistara Yuan Ji, kas ir slavens Ling Nan skolas mākslinieks. Pēc studijām sadarbībā ar itāļu partneriem "AM Progetti"  māksliniece izveidoja savu arhitektūras uzņēmumu un vairāk nekā 10 gadus strādāja starptautiskā komandā. Viens no slavenākajiem projektiem, pie kā māksliniece strādājusi, ir ēka Ķīnas dienvidu pilsētā Guandžou ar nosaukumu "Guandžou aplis", kas ir kļuvusi par pilsētas simbolu. Pirms dažiem gadiem Mary no Ķīnas pārcēlās uz Latviju, Rīgu, un, būdama māksliniece, izveidoja Latvijas - Ķīnas Kultūras asociāciju, kā arī sāka attīstīt kultūras apmaiņas projektus. Kopā ar partneriem veiksmīgi organizēja mākslas izstādi “Parādīt Tevi” Pekinā 2016. gadā un Ķīnas kultūras pasākumā Krievijā 2017. gadā. Mary Latvijā veidojusi daudzas personālizstādes. Māksliniece atpazīstama ar mākslu veidot ātrās gleznas - ainavas, portretus - it īpaši drāmas momentā (operas vai teātra notikuma laikā).



 
Nav gaidāmo pasākumu