Blūza svētdienas Rokkafejnīcā ar Ņūorleānas blūzmeņiem – Johnny Sansone un John Fohl

Rokkafejnīca turpina blūza koncertsēriju ar Ņūorleānas blūzmeņiem – Johnny Sansone un John Fohl
Koncerts notiks 30. septembrī Mārstaļu ielā 2/4 pasākumu sērijā “Blūza svētdienas Rokkafejnīcā”.
Johnny Sansone dzimis un audzis Ņūdžersijā, taču jau kopš 1990. gada pārstāv Ņūorleānas blūza skatuvi. Viņš guvis panākumus Amerikas un arī Eiropas blūza auditorijā gan kā dziedātājs un dziesmu autors, gan kā mutes harmoniku, akordeona un ģitāras spēlētājs. Sansone vienmēr bijis pilna laika mūziķis un ieguvis ne vienu vien mūzikas apbalvojumu, ieskaitot prestižo “Blues Music Award”, ko pasniedz Memfisas Blūza fonds.
Rīgā viņš uzstāsies kopā ar vēl vienu jau ierasto cīņubiedru John Fohl, kurš pats ir gan lielisks dziedātājs un dziesmu autors, gan ģitārists. Abi mēdz itin bieži kopā uzspēlēt Luiziānas blūzu, piejaucējot tam klāt arī šim ASV štatam raksturīgās boogie, zydeco un cajun mūzikas ietekmes. Arī John Fohl jau kopš deviņdesmitajiem gadiem ir pilna laika mūziķis, kurš piedalījies vairāk kā 100 albumu ierakstos.
Gan Džonijs, gan Džons Latvijā uzstāsies pirmoreiz un paši ar nepacietību gaida šo koncertu. Interesentiem koncerta dienā pulksten 16 būs iespēja apmeklēt arī abu mūziķu bezmaksas meistarklasi, kas notiks turpat Rokkafejnīcā.
Pasākumu atbalsta ASV vēstniecība Latvijā un Talsu tipogrāfija. Koncerta sākums pulksten 18. Biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv. Iepriekšpārdošanā to cena ir EUR 8, pasākuma dienā Rokkafejnīcā – EUR 12. Galdiņu rezervēšana – [email protected] vai 26678555.

 
Nav gaidāmo pasākumu