MENUETA lielkoncerts. 100 GADES DZIESMAS

Grupas “Menuets 100gades dziesmu LIELKONCERTS” īpaša programma 2 stundu garumā

 

Vasara tikai sākas, aicinām Jūs 8.jūnijā, Talsu Sauleskalna estrādē, Jaunatnes iela 1A, tiek aicināts uz vasaras saulaināko un grandiozāko koncertu – grupas Menueta 100gades dziesmu LIELKONCERTU īpaši Jums 2 stundu garumā

Grupa “Menuets” izveidojis īpašu un unikālu programmu. Tādus hitus, kā slaveno “Lilioma dziesmu”, “Viņi dejoja vienu vasaru”, “Dziesma ar ko tu sāksies”, “Alvas zaldātiņi” un citas Latvijā populāras un zināmas dziesmas dzirdēsim grupas “Menuets” izpildījumā neierasti garā koncertā. Lielkoncerta programma veidota divas stundas gara. Jau plkst. 21:00 uz skatuves kāps grupa “Rumbas kvartets” un vakaru varēs turpināt ar īstu un karstu zaļumballi. Pēc Rumbas kvarteta ballēm parasti nodilst apavu zoles, kas mūs liek atcerēties tos laikus, kad zāle bija zaļāka un debesis zilākas, laiks, kad ļāvāmies īstām zaļumballes dejām, kā kādreiz jaunībā, līdz rīta gaismiņai.

Ieeja koncertā no plkst. 17:00. Koncerts un pasākums bērniem draudzīgs. Būs iespēja bērnus uz koncerta laiku nodarbināt atsevišķi – bērnu stūrītī, netraucējot vecākiem baudīt koncertu. Bērniem līdz 10.g.v. ieeja koncertā vecāku pavadībā ir bez maksas, kā arī 1.grupas invalīdiem uzrādot invaliditātes apliecību - ieeja bez maksas, izņemot asistenta pakalpojuma sniedzēju.

Biļetes cena uz koncertu ir no 7 Eur līdz 14 Eur. Visas sēdvietas ir numurētas. Biļetes pārdošanā no 18. aprīļa. Pasākuma dienā visu biļešu cena 12 Eur. Biļetes ir pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs.

Uz Rumbas kvarteta balli ieeja no plkst. 21:00, biļetes cena 7 eur.

Vairāk info:

https://www.facebook.com/KoncertiUnPasakumiVisaiGimenei/

http://www.balles.lv/

 

Pasākuma koordinātore:

Anna Pilmane

Tālrunis: +371 28357819

E-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu