Inese Galante SUMMERTIME 2018 festivāls. KLAVIERES un OPERA par MĪLESTĪBU ar Inesi Galanti

Koncerts "Klavieres un Opera par mīlestību"

Klavierspēle Aleksandra Šmaļca (Alexander Schmalcz) izpildījumā un Ineses Galantes vokālais pavadījums

 

Klasiskās mūzikas cienītājiem Inese Galante ir sarūpējusi īpašu koncertu festivāla "Summertime - aicina Inese Galante" ietvaros: 11. augustā Dzintaru koncertzāles Mazajā zālē, kura ir slavena ar savu akustiku, festivāla patronese, vienas no pasaulē labākās soprāna balss un unikālas klavierspēles tehnikas īpašniecēm – Inese Galante uzstāsies ar talantīgu klavierspēles meistaru no Vācijas - Aleksandru Šmaļcu (Alexander Schmalcz).

 

Koncerta laikā Jūrmalā izskanēs skaistākās operas mīlas ārijas un liriski muzikāli skaņdarbi, kuru izpildījums ļaus visiem klātesošajiem koncerta apmeklētājiem sajust mākslinieku mīlestību pret klausītājiem, mūziku un dzīvi kopumā. Šajā koncertā mīlestības un dvēseles siltuma tēma vīsies kā sarkans pavediens no dziesmas uz dziesmu. Ievērojamo izpildītāju kopīga uzstāšanās jau ir iemantojusi Stokholmas publikas, Nobela prēmiju laureātu un karaliskās ģimenes atzinību, pavadot koncertu ar vētrainām ovācijām.

 

Aleksandrs Šmaļcs ir pazīstams pianists no Vācijas, daudzu starptautisku festivālu dalībnieks. Aleksandrs ir uzstājies lielākajos operas teātros, kā arī kāpis uz prestižākajām pasaules skatuvēm, to skaitā Teatro alla Scala Milānā, Vīnes un Minhenes valstu operās, Wigmore Hall Londonā, Seulas Mākslas centrā, Tokijas Operā, kā arī regulāri koncertējot daudzās citās Eiropas, Amerikas un Āzijas valstīs. Ar Inesi Galanti mūziķis sadarbojas jau sen – mākslinieki ir kopā uzstājušies daudzās pasaules labākajās koncertzālēs.

Kopā ar Inesi Galanti un pianistu Aleksandru Šmaļcu šajā koncertā piedalīsies arī jaunie talanti – konkursa «Ineses Galantes talanti» laureāti.

 

Video: 

https://youtu.be/lcuLcZCw8dw

 
Nav gaidāmo pasākumu