ĪSTA PAMĀCĪBA MĪLĒŠANĀ - īsa bija jāņu nakte

VARENĀ IELĪGOŠANA - JĒKABPILĪ,  SAULKRASTOS,  TUKUMĀ,  CĒSĪS,  IKŠĶILĒ UN   L Ī G O   V A K A R Ā -  K U L D Ī G Ā!

Līgo gaidīšanas laiku šogad izkrāšņos sirsnīgie Dailes teātra aktieri un viņu draugi. Mūsdienīgā   r e ž i s o r a   I n t a r a    R e š e t i n a   interpretācija par mīlestības tēmu, būs vērojama šīs vasaras varenākajā saulgriežu koncertuzvedumā “ĪS(t)A PAMĀCĪBA MĪLĒŠANĀ”. Aizvadītajā gadā Intars Rešetins kā aktieris darbojās ne tikai Dailes teātrī, bet arī piedalījās pikantajā pašmāju kinofilmā “Svingeri”, taču šogad aktīvi strādā kā režisors.  Par iestudējumu režisors saka: “Latviešu tautai vajag vairāk, mīlēt, mīlēties un mīļoties – ļauties tam, tad arī mums kā nācijai būs gaiša nākotne!

Izrādē piedalīsies:   Ā R I S   R O Z E N T Ā L S   // M I R D Z A   M A R T I N S O N E    //  V I T A   V Ā R P I Ņ A   //  Ē R I K A   E G L I J A   //  I N I T A    S O N D O R E    //  A K V E L Ī N A    L  Ī V M A N E    //     V E L T A    S T R A U M E    //    SIGITA JEVGĻEVSKA    //   M A R Ģ E R S    E G L I N S K I S  un citi.

*Biļetes pieejamas Biļešu paradīzēs kasēs un internetā.

** Interesenti, kas vēlas pieteikties savu produktu tirdzniecībai pasākuma ietvaros, var sazināties ar tirdzniecības koordinatoru: e-pasts - [email protected], vai zvanot - 29764272 (Linda)

** Biļetes būs iespējams iegādāties arī pirms pasākuma norises vietās. Uz vietas pirktajām biļetēm netiek piemērotas atlaides.

*** Bērniem līdz skolas vecumam ieeja pasākumā bez maksas neaizņemot atsevišķu sēdvietu.

Aktieri no iemīļotā Dailes teātra un citiem Latvijas profesionālajiem teātriem satiksies uz vienas skatuves, lai mīlas dziesmu zelta izlases pavadījumā pajautātu – Vai mīlestībai ir vecuma ierobežojums?

Pavasara plaukumā kāda kunga sirds piedzīvo trešo atmodu un sievas meklēšanas avantūra uzņem apgriezienus. Vai tiešām tuvojoties astoņdesmit gadu jubilejai vajadzētu domāt par tik veselībai kaitīgo mīlestību? “Kā gan ne!”, domā gan pieklājīgā vecuma kungs, gan viņa dēls, kurš ir apņēmības pilns tēvu apbērt padomiem un pamācībām par laikmeta jaunievedumiem sieviešu aplidošanā. Lai izprastu, kā iekarot sievietes sirdi un kliedēt vientulību, talkā tiek aicināti arī dažādi jomaseksperti. Un kā zināms - mūsdienās iepazīšanās iespējas ir daudzpusīgas, arī pilnas komisku un paradoksālu situāciju.

Vai mīlēt moderni ir nepieklājīgi? Mēs gribam domāt, ka nē. Tāpēc iestudējumu radam visai ģimenei, un kā jau dzīvē gadās – daudz mums “jāizlasa starp rindiņām”.

Radošajā kolektīvā apvienojušies tādi mākslinieki kā Āris Rozentāls, Mirdza Martinsone, Vita Vārpiņa, Ērika Eglija, Inita Sondore, Akvelīna Līvmane, Velta Straume, Marģers Eglinskis un citi.

 
Nav gaidāmo pasākumu