GREIZAIS RATIŅŠ /Dzīve kā pa gaisu/

GREIZAIS RATIŅŠ sāk savu koncerttūri 2017 gadā ar jaunu programmu!

Šovasar pie saviem skatītājiem atgriežas Latvijas Nacionālā teātra aktieru ansamblis “GREIZAIS RATIŅŠ”, kas pulcē pārpildītas lielākās Latvijas estrādes un spēj radīt svētkus klausītājiem katrā uzstāšanās reizē.
Šogad GREIZAJAM RATIŅAM aprit 22 gads un ikviens ir aicināts uz koncertiem visā Latvijā, kuros jokos, izklaidēs un dziedās visskaistākās GREIZĀ RATIŅA dziesmas. Kā arī būs pārsteigums, šoreiz programmai tiek pievienotas jaunas, sirsnīgas melodijas.

Greizais ratiņš nāk pie saviem klausītājiem ar jaunu koncertprogrammu.
Latvijas Nacionālā teātra aktieru apvienība radās 1995. gadā, kad veidojot kārtējo Teātra Žurkas iestudējumu, skatītāju milzīgas simpātijas izpelnījās aktieru parodijas par populārām dziesmām un izpildītājiem. Tā, paralēli dziesmu aptaujai “Vecais ratiņš” , tika radīta aktieru apvienība “Greizais ratiņš”, kurā apvienojās Juris Hiršs, Ivars Puga, Uldis Anže, Dace Bonāte, Normunds Laizāns un komponists Valdis Zilveris. Piecu gadu laikā, tika radītas piecas programmas un izdoti pieci albumi – “Gar jūras zeltmirdzošo krastu …”, “Mīļais, pasteidzies”, “Kā es braucu … lūkoties!”, “Mēs tikāmies martā”, “Paskaties, cik balts … tikpat kā paradīzē!”. Notikuši neskaitāmi koncerti, kas pucēja daudzus desmitus tūkstošus skatītāju.
Aktieru veidotās populāru dziesmu parodijas raksturo smalka gaume, muzikalitāte, daudzbalsīgs dziedājums un sirsnīgums.

Šogad, aktieri no jauna apvienojas, lai atcerētos labāko, kas programmā bijis un, protams, dalītos ar jauniem jokiem un dziesmām. Kā arī agrāk, tā arī tagad koncertu neatņemama sastāvdaļa būs dažādu dāvanu dalīšana skatītājiem. Šogad aktieri savu populāro programmu ir papildinājuši ar jaunām dziesmām, kura būs dzirdama un redzama Latvijas pilsētās. Sezona tiks atklāta Gulbenes novada Litenes estrādē, Jēkabpilī, Tukumā, Talsi, Madonā, Saldū, Kandavā, Dobelē, Smiltenē, Ikšķilē u.c. . Dažos koncertos būsim iekļauti cita pasākuma ietvaros, programma nemainīsies.
Šai koncerttūrei tiks izdots arī jauns kompakdisks ar populārām un jaunām melodijām. Disks būs pieejams koncertu norises vietās.
Informācija par koncertu vietām un koncertu laikiem www.balles.lv
Uz tikšanos koncertos!

 
Nav gaidāmo pasākumu